karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 diş fırçalamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Kışın snowboarding, yazın scuba diving. İs hayatina basladiktan sonra vakit bulmaya zorlaniyorum. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Su aralar çılgın gibi magic the gathering'e sardım, ama çok para istiyor ona lanet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 wow. Ohhyyshhhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Flameoffear said: Eskiden yazmaktı. Şimdi para kazandığım için o klasmana girmiyor sanırım. sdf yazar burda ne demek istemiş anlayan varmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 kitap okumak, müzik dinlemek, sinemaya gitmek, arkadaşlarımla gezmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 seks yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 denk gelirse de seks yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Joker said: Flameoffear said: Eskiden yazmaktı. Şimdi para kazandığım için o klasmana girmiyor sanırım. sdf yazar burda ne demek istemiş anlayan varmı.. Yazmak hobisiymiş eskiden. Ama artık yazarak para kazandığı için hobi olarak nitelendirmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ee yalanın biri bin para sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bir çok hobim var. hobilerimin bazılarından aynı zamanda para da kazanıyorum işim icabı kullandığım için. ama bir de hobi demeyelim de yapmak istediğim ama paramın olmamasından dolayı yapamadıklarım var. mesela dünyayı gezmek gibi. param olsa ilk yapacagım şey budur heralde. sonra isterseniz atın beni denizlere yalan dünya size kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Klapaucius said: para kazandıracak bir hobi arıyorum Hobiye fırsatmı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Zaybird said: Red said: ya avcılık konusunda böyle kurs ve daha sonrada etkinlik olayı nasıl ve nerde var hani hep istedim ama hiç bilmiyorum işin prosedürünü. öyle bi ortamımda olmadı hiç.ne bilim çiflik dağ evi bilmemne.arkdaş ortamında da karı kız avlanmaktan ötesini bilene rastalamadım ben tek başıma avlanıyorum mesela çadırda falan kalıyorum.1-2 hafta kendimi doğaya bırakıyorum resmen. Avcılık işine nereden başlanır , nasıl yapılır , var mı bu yollardan geçmiş olan ? Ne eğitimleri almak lazım , bir de ne lisansları almak lazım ? İstanbul yakınlarında nerelere gidiyor insanlar av için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bu http://i.imgur.com/AMtwn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Model trenlerin hastasıyım. Ama ne yeterli fund ne de zaman olmadığı için ilgilenemiyorum. Ayrıca kafama estiğinde arada yağlı boya tablo yapıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 yumruklamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 baltalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Yalnız cidden bu aralar önceden yapmadıgım yeni hobi arıyorum. Okuldur falan monotonluga dogru gitmek istemiyorum. Kış da geldi zaten sık sık dışarı cıkası gelmiyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 gitar çalmak namaz kılmak hacca gitmek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ücüncü secenek hobi olarak sex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 seks hobi değil ihtiyaçtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 gitar tenis iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 aaa iskambil yaa sanırım en büyük hobim. king batak poker ne olursa off . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 avcılıkla ilgilenmek istiyorum ben de,nasıl yapılır? nerden başlamalı? bilgililer yardım edin he bide bi ara fingerboarda merak saldım da sıktı bi zaman sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 işim hobim, yapmak için para alıyorum seçeneği yok true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar