Sirchade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Merhaba Kapanmicak bi sunucu olduğu kesin. Senelerdir hizmet veriyor bildiğiniz gibi. Oyuncu ortalaması da 800 civarında. Çok zevklidir poker falan etkinlikler on numara. Fakat bir eksik var bu sunucuda tekseniz koskoca bir sıfırdan ibaretsiniz. Türk de bulamadım. 3 senelik bir karakterim var bard, onu kasıyorum şu an eksik skillerini. UO oynamak için oldukça sağlam bi ortam, özledim hem. Varsa bana katılmak isteyen elimden geleni yapıcam. Özelden msn adresini yazsın lütfen.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Ben oynarken baya Türk'le karşılaşmıştım ya, demek ki zamanla bırakmış millet.
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 forumdan knoxville oynuyorduk gecen sene . uo cekti canımız senelerdirde acık burasi skill gain fast flan. neyse 1 hafta falan geçti ice dungeonun orda bi castle gördük. adam dizmiş heryere, tam sayamadık ama ekran 5m lik çeklerden sapsari oldu. bunları görünce bıraktık.
Sirchade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Myshkin said: Ben oynarken baya Türk'le karşılaşmıştım ya, demek ki zamanla bırakmış millet. Evet 3 sene önce bende takılırken sağda solda rastlıyordum. Fakat japonlar özellikle öyle bir örgütlenmişler ki bizim inciciler mübarek. Herkes 1 in por atsın zaten adamlar ekrana gelmeden yatıyorsun. Hiç değilse 3-5 kişi ile ayakta dururuz ama.
manve Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Sirchade said: Myshkin said: Ben oynarken baya Türk'le karşılaşmıştım ya, demek ki zamanla bırakmış millet. Evet 3 sene önce bende takılırken sağda solda rastlıyordum. Fakat japonlar özellikle öyle bir örgütlenmişler ki bizim inciciler mübarek. Herkes 1 in por(ylem) atsın zaten adamlar ekrana gelmeden yatıyorsun. Hiç değilse 3-5 kişi ile ayakta dururuz ama. cevabi kendin vermissin haci, seni alalim soyle gel.
Sirchade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 manve said: Sirchade said: Myshkin said: Ben oynarken baya Türk'le karşılaşmıştım ya, demek ki zamanla bırakmış millet. Evet 3 sene önce bende takılırken sağda solda rastlıyordum. Fakat japonlar özellikle öyle bir örgütlenmişler ki bizim inciciler mübarek. Herkes 1 in por(ylem) atsın zaten adamlar ekrana gelmeden yatıyorsun. Hiç değilse 3-5 kişi ile ayakta dururuz ama. cevabi kendin vermissin haci, seni alalim soyle gel. Özelden msn alayım :)
manve Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 napcan abi msni, sor buradan kafana takilanlari cevaplariz, msn acmiyorum fazla ben
Sirchade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 manve said: napcan abi msni, sor buradan kafana takilanlari cevaplariz, msn acmiyorum fazla ben Ne olarak başlasam daha iyidir? BS açtım ama pek iş yapmıcak sanırım. Bard desem zaten doom yok onu da geçtim binek yok napıcaz?
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Daesu said: neyse 1 hafta falan geçti ice dungeonun orda bi castle gördük. adam dizmiş heryere, tam sayamadık ama ekran 5m lik çeklerden sapsari oldu. bunları görünce bıraktık. abi denizde gezerken bir kara parçası görmüştüm, adamlar ADA yaptırmışlar kendilerine ya ADA. Böyle dikdörtgen bir kara parçası. Ev falan kuramıyorsun sen, sadece adanın sahipleri kurabiliyor.
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 benim de 4 senelik accountum var orada, sınırsız pelerin ve ethy steed verebilirim istersen =)
kargasa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bende baslamayı dusunuyorum ama napcam bilmiyorum 8 senelik sphere playerıyım cok degişik gld :S
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 uo gamersden artık nefret ediyorum. yönetim özürlü kişilikler ya. ttnetin her resette ipyi değiştirme gibi bir olayı olduğu için sözde 2005ten beri demisede 30 tane acc açmışız arkadaşlarla, asıl oynadığımız 3 acc dahil, bulaştığımız bütün acclere tek tek ban geldi. öküz gibi de emek vermiştik. durumu anlattık ttneti falan filan, birisi anlayış gösterdi ama söz yine adminde bitti.
Öne çıkan mesajlar