Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Merhabalar, Elimde satılık siyah PSP Slim 2001 model cihaz var. Uzun bir süredir ben kullanıyorum. Fakat artık satmayı düşünüyorum. LCD sadece siyah ekranda belirsiz rahatsız edici olmayan yarım ölü pikseller vardır. Bunun haricinde bir sorunu yoktur. Cihazda Custom FW yüklüdür. Kırılmıştır. Cihaz fiyatı 150 TL'dir. SON FİYATTIR Tüm kutu ve aksesuarlarıyla beraber verilecektir. Yanında Orijinal Sony 4 GB Ultra Highspeed MMS ekstra olarak hediye edilecektir. Ayrıca 30 DVD dolusu ISO Oyun arşivi, 1 UMD Oyun ve Taşıma Çantası hediye olarak gönderilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 teklifim hiçte kötü değilmiş :D Warhammer 40k Squad Command sadece bu oyunu oynamak için satın alıcaktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ah ulan param olsa kaçırmazdım üf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Satıldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar