Gainsbourg Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 öncelikle hayırlı sabahlar , account eu oyun serverı us , wtf dosyasını değiştirmeme ragmen eu dan baglanamıyorum , patch 4.0.6 ve launcherdan oyuna girmeye çalıştıgımda enUS dosyasını tekrar data dosyasının içine kopyalıyor ve US'den baglanıyor .Haliyle account eu oldugu icin oyuna giremiyorum . realmlist i eu'ya çevirip reapir etmeyi denedim .Fail! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 hayırlı sabahlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 e hani problemin çözümü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 accountlari degiselim, benim ki eu. paypale bi 50 lira salla, sifresini yollayayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 aquila said: download kafedeyim neyi download edicem, şunun surasında 6 saat sonra çarşlı biticek . yani arttırarak 4 tekrar bide uygun adım deseydin inanabilirdim sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 askerligi fort knoxta mi yapiyosun? client niye us. o dosya degistirme seyi olmuyo galiba artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 aquila said: askerligi fort knoxta mi yapiyosun? client niye us. o dosya degistirme seyi olmuyo galiba artik. bilmiyorum ki , herhalde öylesine yüklemisler .. zaten burda oyunun olması mucize bide eu olsaydı :) . burası iskenderun deniz alayı .TAMAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ahah kanka acıdım lan resmen sana dur öm atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 "ordu cimnastiği tüfeksiz hareketler serisi 4 numaralı hareket başlama pozisyonu eller iki yana açık avuç içleri yukarıya bakacak tek cepheye 4 tekrar harekete başla" realmlisti değiştirdikten sonra louncherdan acma exe den açınca da mı olmuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 olorin84 said: "ordu cimnastiği tüfeksiz hareketler serisi 4 numaralı hareket başlama pozisyonu eller iki yana açık avuç içleri yukarıya bakacak tek cepheye 4 tekrar harekete başla" realmlisti değiştirdikten sonra louncherdan acma exe den açınca da mı olmuyor ? sorunu cözdük cözmesine fakat çarşı izni bitti, neyse ki cumartesi sabahı 7 günlük dağıtım izinine çıkıyorum .. arttırarak 31 tekrar .. harekete BAŞLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar