KingV Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Conan ın mayıs gibi açılması planlanan ve detaylarını oyuncuların belirleyeceği blood and glory adlı pvp serverında başlamayı düşünen var mı? bildiğiniz üzere pvp forumlarında anket dönüyor. buna göre bori ve belki bk buffları kalkacak gibi görünüyor. eğer yeni serverda başlamayı düşünen arkadaşlar varsa. toplanalım konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Vallahi dostum ben gelirim. Belliki sw ve gw ye daha çok var. O yüzden conanda kalicam. İnşallah off lvl basmak konusunda bur sorun çıkarmazlar. Guard acarım kesinliklede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bana buraya gel demissin madem öyle gelirim beraber kasılıp edilip düzgün bi işe girilecekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 @alkansas offline lvl olmayacak yeni serverda. en baştan kasmamız gerekecek herşeyi. @netcafe işte ben de kaç kişi toplanırız keşfetmeye çalışıyorum dostum. şu an rift, warhammer, bloodline champions gibi oyunlar oynuyorum ama aklım hala AoC'de. yok yani onun gibisi. bırakmamdaki neden funcom un bazı saçmalıklarıydı. ama yeni server için anketler düzenleniyor. güzel olacak yani. başka kimse yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Vallahi sıfırdan kasmak bu saatten sonra yapılır mı bilemiyorum. Fazlaca oyuncu olursa güzel olurda,bilemiyorum yinede. Film çıkacak belki onun etkisi olur,biraz daha cazip hale gelir oyun. Temennimiz o yonde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 başka forumlardan da konuştuğum birkaç arkadaş var. bi 5-6 kişi varız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 biz de 5 kişi başlayacağız ve kendi guildimizi kurmayı düşünüyoruz açıkçası bu serverda inşallah düşünüldüğü gibi olur da rahat rahat conan ı oynarız bende başlık açacaktım official forumda karakterlerin yeme içme uyuma gibi insani vasıfları olabilsin diye sonuçta koca harita kesecen yaratığı etini ateş yakıp pişiricen gibi :D belki dikkate alırlar,domuzdan ne kıl koparırsak kar bu ara ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 geri döndüm kendi serverım Aquiloniaya evet çok fazla insan yok ama en azından hemen herkesi tanıyorum. haftalık raidlere katılabiliyorum. şimdi beni tek düşündüren kendimce kastığım bir hyrkanian epic setim var. acaba en baştan kasmak sıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 KingV nedir durumlar abi geri geleyimmi yoksa biraz daha bekleyimmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 avrupa amerika serverları birleşti. şu an furydeyim. durum gayet iyi şu an. fury de bir çok türk var. tek 1 çatı altında toplamayı düşünebilirdim. ama yoğun iş temposundan ilgilenemeyeceğim için insanları toplamaya kalkışmıyorum. 8mbit internete geçtiğimden bu yana sorun görmedim. arada lag spikelar oluyor ama nadir. blood and glory daha açılmadı. ama gel istersen 1 ay dene pasını atarsın. seversen kalırsın. edit: yeni patch yolda. diğer başlıkta değişiklikleri görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bende düşüncelerdeyim açıkçası... 80 pom u bir kenera koyabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ben bearshamanım a çok uğraştım tekrar bir karakteri kasması gözümde büyüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 acıldımı server bu arada ? ben trial açtım bakım dıye server lıst de yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 açılmadı da 1 ay içinde yeni yama gelecek diye düşünüyorum. yakında yeni server kurallarını anlatacaklar. adamlar 1.5 aydır yama çıkartmıyorlardı. tüm yamaları beraber çıkarmak içinmiş. versiyon 2.1'den 2.6 ya çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 haber edin açıcam accountu dayanamadım yıh yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 gel fury de pasını at önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 kimler var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 abi of nasıl canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 tanıdığım 7-8 türk varsa var. furyde öyle türk kalmadı. server mergeden sonra birçok kişi crom a geçti. ama işte insanları gaza getireyim diye uğraşıyorum :) gelirseniz elimde t3 keepli full t2 şehir var :) edit: öyle epic zırh toplamak için sürekli raide gitmeye gerek kalmadı. 6 kişilik sağlam bir dungeon grubun varsa khitai expansionunda topluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 doğru ya birde expansion muhabbeti vardı şimdi birde ona para bayıl :S 13 euro + 20 expansion abbowww ettimi 65 tl :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 işte bu dijital oyun satan sitelerde ucuza bulabiliyorsunuz. eski oyun sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar