Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masaüstü oyunu için iki oyuncu aranıyor (Ankara)

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Efendim evet bu günlerde geldi. Ankara'da DM ler oyuncu aramaya başladı. Herşeyiyle hazır muhteşem bir Forgetten Realms senaryosu için iki oyuncuya ihtiyaç vardır. FRP bilgisi çok çok olmasına gerek yok ama temel şeyleri ve az biraz da FR ı bilsin yeter. (Hatta FR ı da ben ayak üstü anlatabilirim biraz) İlgilenen arkadaşlar lütfen mesaj yazsın yada [email protected] adresine e-posta yollasın. Senaryo gerçekten şahane, kaçırmayın derim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla ankara da oyuncu sayısı öyle çok değil.Bir de 2 DM aynı anda player arayınca nasıl olcak acaba?![signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Umarım bulucaz. Şunun şurasında 3-5 gün sonra ayrılıyorum Ankara'dan oyuncu yok diye böylesine güzel senaryoyu oynayamazssak üzülürüm.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

ühüüü. ya bizde burda dm arıyoruz. ya işin gerçeği bizim dm oynatmıyor kardeşim. yazıyor. biraz oynuyoruz. sonra bayıyormuş. neyse daha yamıyayim. okuresa kızar:). hehe. ya şaka bir yana allah razı olsun kendisinden. yani beni bu dünyaya o soktu. eğitti etti. 10 saat aralıksız oynadığımız olmuşdur. kendisi gözümde bir ilahdır. "GLAMDRING_S".[signature][hline]I have no options left again.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oynardım ama alçak bi DM yüzünden bıraktım masaüstü oyunu'nu.Ne zaman nara atsam ya kafama bir sarkıt düşürüyodu yada birden altımda kazıklarla dolu bir çukur beliriveriyodu.....[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...