razzo Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 şimdi elimizde 1.8k lira (aşağı yukarı az miktarda oynayabilir) var. 1 adet amerikada oturan ve 1 ay içinde gelmesini beklediğimiz bir tanıdık var. Benimde bir laptop alma isteğim var. Aradığım özellikler: -hafif olsun -pili dayansın -seri olsun -sorun çıkarmasın (ki bu biraz şansa bağlı bir şey) -şöyle 3-4 sene kullanayım bir sorun çıkmadığı takdirde Kullanma amacım: -müzik dinleme,film izleme, office programları kullanma, oyun çok nadir oynama (WoW dışında oyun oynayacagımı sanmıyorum) ilerde şuanki merakım devam ederse elektronik müzik hakkında bişeyler öğrenme ve uygulama. Sizce amerikadaki tanıdık aracılığıyla bir adet 13 inç Macbook Pro mu edinmeliyim? Yoksa bana önerebilecekleriniz nelerdir? not: Pek anlamam bu işlerden ama bir arkadasım "Sandy Bridge"siz bir laptop un bu saatten sonra alınmaması gerektiği görüşünde ve macbook prolar bu konuda avantajlıymış şuan yanılmıyorsam. Aydınlatın plx. teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Öyle bi bütçe ile TR'da da gayet adam gibi bişiler alırsın , garantin de olur. Bana göre I5 ve üzeri ayarda bi işlemci , SSD HDD kullanan herhangi bir model ile 4-5 sene götürüsün. Ha SSD modelleri pahalı bulursan normal HDD kullanan bişiler alıp ilerde kendin entegre edebilirsin. Fiyatlar düşücektir çünkü bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mac Air alabilirsin incelik, hafiflik ve pil konusunda. Macbook Pro 13" lerin işlemcileri yenilendi ama ekran kartlarını pörtlettiler. O yüzden 15" biraz daha mantıklı. Gerekirse Windowsta kurarsın ama pili fazla gitmez. Başka bir marka da alsan gene avantajlı olursun TR'ye göre o yüzden, aklına yatan bir model alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bestbuy dan bak gateway bulabilirse çok dayanıklı fiyat/performans çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 13inch veya 15inch mbp. yazdiklarin icinde hepsini yaparsin. en olmadi bi de windows kurarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Amerika kaynagım bazı sebeplerle getiremeyeceğini söyleyince bende yüzümü avrupaya çevirdim ve Sony Vaio yeni C serisine baktım ve kendi istediğim şekilde bi Vaio C oluşturdum. Bakalım siz ne diyorsunuz? Intel® CoreTM i5-2410M 2,30GHz 35,5 cm (14 inch oluyor) LCD, 1600x900 + Kamera(HD) AMD Radeon(TM) HD 6470M 512MB 500 GB Serial ATA (7200 U/Min) 4 GB 1333MHz DDR3-SDRAM DVD Laufwerk Backlight-Keyboard 2x USB 2.0 1x USB 3.0 HDMI çıkışı da varmış Tipini de beğendim şahsen Fiyat olarak: 931€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar