Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biraz acemice olcak fakat...

Pipis

Öne çıkan mesajlar

.. sormam gerekiyordu (ne kadar utansamda öğrenmemek değil bilmemek ayıptır felsefesi ile başımı dik tutuyorum :) ) bu str, con, dex, int, cha... ve diğerleri oyundaki atritibues(böyle birşeyler olması gerekiyor) ne işe yarıyor... yani str daha fazla damage vermemizi con ise daha her lvl daha yüksek Hit point almmamızı mı sağlıyor..
Ayrıca ben paladin char actım ve two handed yapıcam charı illa Crush, slash veya Thrust ada point vermek zorundamıyım.. son sorum ise parry spec im 50 olsa ne fark eder 45 olsa ne fark eder??... teşekkürler.. sorularım biraz abzürt oldu ama ne yapayım aylardan beri bu sorular beynimi kemiren küçük birer böcek gibiydi..[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü...
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle hangi silah tipini seçeceğine karar ver.slash, crush veya thrust seçebilirsin. slash veya crush seçeceksen ilk baştaki 30 puanin 10 unu str ye vereceksin. str, slash ve crush silahlar için damage ini ve vurma olasılığını belirler. thrust seçersen str ve dex aynı şekilde damage ve vurma olasılığını belirliyor. con ise hit pointini ve endurance ini belirler. sana önerim ilk karakter yaratırken 15 str ve 10 con vermen. ve slash ya da crush seçip puanlarini ona vereceksin level atladikca. str con vs zaten her level kendiliginden artacak. 2handed paladin için bir de 2hand skiline puan vermen gerekiyor. Çünkü 2h skili maximum damage ini belirler. bunun yaninda kilic tipi silahlar için slash veya çekiç tipi silahlar için crush a puan vereceksin..ikisinden birini seç ikisi de iyidir.
2h paladin için değişik template ler mevcut olsa bile ben sana level50 oldugunda skillerini nasil dağıtman gerektigine dair bir örnek vereyim:
2hand : 50
slash : 30
chants : 44
geri kalanini da parry e ver.bir de engage için 6 puan shield e verirsin en son. daha sorun olursa yaz buraya.görüşürüz[signature][hline]Spartas TheNinjaTurtle - 50 Friar - R2L8
Njar - 32 Scout - R1L1 :P
Sosyal ağlarda paylaş

str: taşıma kapasiteni ve crush,slash weapononlarda,polearm weaponlarda ve 2hd weaponlarda damagein tümünü belirler,slash crush one handed veya off handde damagein tümünü ve thrust one hand veya off handde damagein yarısını belirler.
dex:evade,parry,block ratelerini belirler bow damagelari ve staffla verilen damageları belirler thrustın yarısıdır casterlarda casting hızını belirler

con:hp yapar :)
piety:cleric reaver paladin tüm midgard casterları ve friarların büyülerinin etkisini ve mana larını belirler.paladinsen ihtiyacın yok başta verme.
emphaty:sadece hib druid bard ve wardenlarının kullandığı stat yine piety gibi
int:hib ve alb casterların damageini ve manasını belirler.
qui:weaponın hızını belirler.bir rivayete göre qui arttıkça damagein azalır ama daha hızlı vurduun için birim-zaman damagi aynı kalır(archerlarda damagela alakası yoktur quinin.ne kadar yüksek o kadar iyi)

sen paladin olarak her level con alıcaksın her iki levelda bir piety alıcaksın ve her 3 levelda bir str alıcaksın.eger 2hd olucaksan highlander acıp str ye abanman makuldur ama görünüşe göre geç kalmışın onun için :).

parry olayıda verdiğin her skill galiba %0.5 parry şansını arttırıyor ve dex yardımcı statı.Weapon damagein için eğer albion 2hd isen 2hd max damageini slash,crush,thrust min damageini belirler ve str ilgili stattır.Bir rivayete görede thrust 2hd de %75 str %25 dex kullanılır ama gerçekliğini bilemem.

paladin olarak öyle deli damagelar vermeyi bekleme.her ne kadar astinusun movie tersini sölesede çoğunlukla komik damagelar verirsin.çoğu paladin nede olsa damage veremiyecem diyerek shield/slash gider.Zaten deli hp leri ve af leri ve absorbtionlarına ekledikleri shieldla ortalıkta bir caster yoksa ölümsüz gibi olurlar.2hd de shieldi kaybedersin ama çok daha iyi damage verirsin.Bende 2hd gitmiştim sonra pişman olup s/s olmuştum şimdi tekrar pişmanım :) yani bırak milletin dediklerini nası seviyosan öle yap :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...