Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 www.mta-tr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 counter strike source Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 fpsleri internetten oynama olayını kavrayamadım ben hala. 50ms latency olsa ; yaptığının servere gitmesi vurduğun adamın bilgisayarına gitmesi filan o aradaki süre farkı işi nasıl oluyor. ben adamın aslında olduğundan biraz daha önceki yerini görüp oraya ateş etmiyor muyum yani. aydınlatın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Sam said: kimse dememiş, world of tanks diyebilirim. bunu ciddi ciddi oynuyordum ben de bir ara.. bayma potansyeli yüksek ama. Navyfield vardı bir de o da bunlarındı hatta galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 mahoolmez said: fpsleri internetten oynama olayını kavrayamadım ben hala. 50ms latency olsa ; yaptığının servere gitmesi vurduğun adamın bilgisayarına gitmesi filan o aradaki süre farkı işi nasıl oluyor. ben adamın aslında olduğundan biraz daha önceki yerini görüp oraya ateş etmiyor muyum yani. aydınlatın pls evet öyle oluyo zaten onun için sabit bir ayar var, sen adamı gördüğünde mesela aslında adam orda olmasa bile sen oraya ateş ettiğinde sunucu bunu biliyo adam ölüyo falan http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1353969 zaten o adam da seni "geç" gördüğü için pek sorun çıkmıyor belli bir ping aralığında ama işte bu 50 60 ms geçince sorun çıkmaya başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ac:b öneririm ufak tefek bir iki gıcık bugı var onun dışında çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar