0ne Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 2-3 gündür bu hatayı alıyorum, nette epey bi araştırdım fakat pek bi çözüme rastlamadım. Nod32 orjinal kullanıyorum, xp 32 bit sp3 yüklü, var mıdır çözümü olan, sasser virüsü falan demişler ms yama yapmış ama o zaten yüklü, tüm driverlar son sürüm,format ta pek bi çare olmuyo, win7 ye geçemem, çünkü kendi bilgisayarım değil, iş yeri bilgisayarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ne zaman veriyo hatayı, hata mesajı nasıl bir şey, bir resim alsak daha iyi olur gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kafasına göre veriyo hatayı, verince resim falan alırım bide az önce vermişti appcompact.txt dosyasına bi girdim, ntdll.dll ve kernel32.dll dosyalarıyla ilgili bişeyler diyodu, onlarıda tekrar indirdim yükledim, bakalım noolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar