sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ankarada çayyolu taraflarında "effendy" dışında gittiğiniz, beğendiğiniz, nezih, türk sanat müziği ağırlıklı fasıl mekanı tavsiye lütfen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yunan müziği dersen gop ta meandros u öneririm. ruhi diye bi yer varmış gitmedim bilemiycem ama yorumları baya iyiydi. türk sanat çalan olgunlarda sudem var ama sen park caddesinde dediğine göre sana nezih gelmeyebilir orası. aslında güzel yerdir de, öğrenci mekanı gibi gelebilir biraz. bi de orda insanlar daha çok muhabbet ediyo o yüzden sesten müziği duymak zorlaşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bahçeli taraflarında özellikle türk sanat çalan yer ? bitane düzgün bulamadım arkadaş ki hep oraya gidiyim hep değiştiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar