kalima Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ben ordayım 3 günde de oynayacağım[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 17-18-19 mayıs bilmeyen varsa[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ya bu olay nasıl oluyor girmek istiyorum ama? tam olarak çözemedim :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 odtü de frp oynanıyor hergün 25 masa oyun arti 1 live arti art hede hodo var sabah 9-10 gibi odtüde olabilirseniz oyun bulursunuz[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 daha oncede konu acılmıstı ama ben yıne yazayım 17ve 19 mayısta oyun oynayıp 18 mayısta "Son Umut" adlı oyunu oynatıcam su dragonlarla olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 daha oncede konu acılmıstı ama ben yıne yazayım 17ve 19 mayısta oyun oynayıp 18 mayısta "Son Umut" adlı oyunu oynatıcam su dragonlarla olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar