Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3008 deki grip kontrol hedesi

LuNiZ

Öne çıkan mesajlar

bu naneyi test eden, edilmisini goren oldumu?

felaket sardim 3008 e bu aralar... ama su grip kontrol gercekten gereklimi diye dusunmeden edemiyorum.

kullanacagim yer kisin board yapmak icin uludag/kartalkaya/kartepe yollaridir.. baska bir planim yok.

kis lastikleriyle kullanacagim o da kesin.. ne dersiniz? varmidir bilgisi olan?

genel anlamda arac hakkinda duydugunuz geri bildirimler varsa da paylasirsaniz sevinirim..

selamlar,
Sosyal ağlarda paylaş

Grip Control is a £300 option, and brings smaller 16-inch alloys with special mud and snow tyres. At the heart of the system, though, is intelligent traction control which can vary the amount of torque sent to the front wheels.

A dial next to the gearlever enables drivers to choose from normal, mud, snow or sand modes, which adapt the power delivery to the conditions – in a similar way to Land Rover’s Terrain Response set-up.

Does it work? Well, the 3008 handles wet roads and green lanes – which are likely to be the limit of most owners’ mud-plugging. And on tarmac, the driving experience is tidy and refined, particularly with our model’s 1.6-litre turbo petrol engine.
Sosyal ağlarda paylaş

hocam ben kayak hastasiyim, gitmedigim goremedigim turkiye avrupada pist kalmadi, kis lastigi mastigi hikaye , zaten kayaga ciktigin haftada bir gun, cikarken cok sikinti yok inerken var. oradada takiyorsun zinciri, ne tip lastik olursa olsun iniyorsun. Bu kadar sikinti yaratacak bir durum yok. Gidip finlandiyada yasasan dedigin dogruda parana yazik.
Sosyal ağlarda paylaş

taksiciler lassa kar lastigiyle cikip iniyolar uludagda mesela. zincirsiz.

ya$adigin yere gore degi$ir bu ki$ lastigi olayi. surekli bursadaysan, haftanin her gunu cikip ineceksen, paraya kiyar nokian hakkapelita alirsin.

yok istanbuldaysan haftada 1-2 gidip geleceksen bridgestone blizzak falan da yeter. yanina zincir de alirsin ne olur ne olmaza.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...