Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Marduk alır olimpiyatları.....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
nameless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 fark attıkta millet unutmuş ocak ayından beri bu anketi (bkz: allah'ın unuttuğu anket)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 harbi marduk alır olimpiyatları tam bi gazla hazırlanırız çat marduk olimpiyatta kalmaz, olimpos dağıda kalmaz, meşalede söner benim internet kesilir falna .. (??)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
riglous Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 olimpiyatlari alacaz, sonra trafik olacak. o kadar millet sonra hep bir agizdan kufredecez, bizim neyimize diicez... vermeyin kardesim, adam gibi haketsinler, guzel sehir yapsinlar, ondan sonra zaten gelir olimpiyatlar da...
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Olimpiyat olduğu zaman kaç yaşında olacaksınız? Ben 33 olacam...
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ben muhtemelen ölmüş olurum.[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Aztek abilerimizin takvimi doğruysa epey millet telef olur.
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Istanbul'un 2012 Olimpiyatlarini almasi harbi kiyamet alameti olur yanniz :P Dusunun Istanbul olimpiyatlari baslarken kiyamet kopuyor... Gavurun dilinden dusmeyiz alimallah, hem AB'ye girisimizi de kotu etkileyebilir[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 2012de Mardukmuydu neydi o ziyaretimize gelmicekmi? Gelcek büyük ihtimal. [signature][hline]-Çok okuyanmı bilir, çok gezenmi? -Bence Müjdat Gezen bilir. [Bu mesaj flameeye tarafından 10 Eylül 2004 02:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Gene yalan olacak.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ehehehe mantikli bi adam olimpiytlari buraya vermes be ya 2012 ye kdr ne degisir bilemem tabi ama su an ki haliyle vermem ( Ha tabi oyumuzu verdik 32bin oy farkla ist ondeydi ben verirken ) Sampiyonlar LIgi finali olcak Ist te onu bi atlatalim da dogru duzgun bi sekilde . bi tur referans olucak ztn bize
Öne çıkan mesajlar