Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Marduk alır olimpiyatları.....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 fark attıkta millet unutmuş ocak ayından beri bu anketi (bkz: allah'ın unuttuğu anket)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 harbi marduk alır olimpiyatları tam bi gazla hazırlanırız çat marduk olimpiyatta kalmaz, olimpos dağıda kalmaz, meşalede söner benim internet kesilir falna .. (??)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 olimpiyatlari alacaz, sonra trafik olacak. o kadar millet sonra hep bir agizdan kufredecez, bizim neyimize diicez... vermeyin kardesim, adam gibi haketsinler, guzel sehir yapsinlar, ondan sonra zaten gelir olimpiyatlar da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Olimpiyat olduğu zaman kaç yaşında olacaksınız? Ben 33 olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ben muhtemelen ölmüş olurum.[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Aztek abilerimizin takvimi doğruysa epey millet telef olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Istanbul'un 2012 Olimpiyatlarini almasi harbi kiyamet alameti olur yanniz :P Dusunun Istanbul olimpiyatlari baslarken kiyamet kopuyor... Gavurun dilinden dusmeyiz alimallah, hem AB'ye girisimizi de kotu etkileyebilir[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 2012de Mardukmuydu neydi o ziyaretimize gelmicekmi? Gelcek büyük ihtimal. [signature][hline]-Çok okuyanmı bilir, çok gezenmi? -Bence Müjdat Gezen bilir. [Bu mesaj flameeye tarafından 10 Eylül 2004 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Gene yalan olacak.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ehehehe mantikli bi adam olimpiytlari buraya vermes be ya 2012 ye kdr ne degisir bilemem tabi ama su an ki haliyle vermem ( Ha tabi oyumuzu verdik 32bin oy farkla ist ondeydi ben verirken ) Sampiyonlar LIgi finali olcak Ist te onu bi atlatalim da dogru duzgun bi sekilde . bi tur referans olucak ztn bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar