Laroy Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Guild ekibi olarak karak-azgala geçmeyi düşünüyoruz orada durumlar nedir order sağlam diyorlar azgalda oynuyoruz kale alamıyoruz destler fırsat vermiyorlar eğer azgala gelirsek rahat edebilirmiyiz lütfen bilgisi olan arkadaşlar ve order tarafında oynayan arkadaşlar topiğe mesaj atsınlar tşkler.
KingV Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 norn'da order oyuncularısınız demek. muhendis falan sizde mi?
Herifcotr Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 KingV said: norn'da order oyuncularısınız demek. muhendis falan sizde mi? evet evet bizde
KingV Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 başka forumlarda da görmüştüm. yine tek tük başlayan oyuncular var. bence sabit durun yerinizde gelen sizi bulacaktır. hatta guild için başlık falan açın vs. varsa sayfanızı verin. ben 1-2 kere muhendise pm göndermeye kalktım ama aynı realmda değilsiniz ya da offlinedır diye mesaj döndü. mesajları sonraki bir zamana da ötelemiyor galiba oyun :S ilginç vallahi
Hao Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ahahah abi ya. underdog oynamaya alışın biraz destronun 2 aydır yaptığı gibi.
KingV Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 dediğim gibi siz buraya bi guild ilanı bırakın. ben gördüğüm arkadaşları bir şekilde yönlendireyim size.
Laroy Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ben şu anda geçtim bakalım ne olacak şu anda deneme aşamasındayım artık iyi olursa devam edicem oyuna yok olmadı bırakırım ztn :)
Laroy Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 KingV said: Azgal a mı geçtn?evet :) sc atıyorum sürekli
Laroy Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Kill 'em all Guildine girdim karak norndan geldiğim gibi ic girdik acayip mutluyum sunucuyu değiştirdiğime değdi artık order olarak türk arkadaşları beklerim ztn bizim guild buraya akacak yavaş yavaş
KingV Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ama gördüğüm kadarıyla Ancient Order guildı norn'da devam etmekte. geçeceklerinden emin misin?
Herifcotr Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 evet norn'da şuan aktifiz amma velakin laroyun yönlendirmesi doğrultusunda azgala geçebiliriz hafta sonuna belli olur
KingV Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 dün katıldım guildınıza. ilk kez t2 rvr ye katıldım ama kimse yok bomboş .. :S
Öne çıkan mesajlar