uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bildiğiniz bir program veya site var mı acaba ingilizceden turkçeye turkçeden ingilizceye çeviri yapabilen.[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 http://www.langtolang.com/[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bu bildiğin sözlük bea :) kelime kelime çevirio :) my name is falzn yazdım can't be found dedi :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 pro ceviri diye bir program vardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yapısı nedeniyle x => türkçe çeviri neredeyse imkansız maalesef yapanlar varsa da hatalı olacaktır. en basit örnek : I love x .. şimdi bu nasıl çevirilecek ? x'i severim diye mi ? x'i seviyorum diye mi ? onun için geçiniz bel bağlamayınız böle programlara ;) .. verdiğim örneğe de dadanmayınız, dilbilimcilik oynamayalım forum forum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Çevirmen diye bi program vardı fakat neter'in de dediği gibi işlevsiz oluyor öyle programlar. chicken translate yapıyorlar ;)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar