Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 solo konseri ne yazikki ama olsun o da yeter :) detaylı bilgisi fln yok vala biletix de var biletleri, e-kolay ın rehberinde fln da biraz bilgi var, gidilesi[signature][hline]Your Ad Here!
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 oha ya tüm gitmek istediğim insanlar üstüste geliyo param kalmadı,sömürdüler
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bu gidi$le ekim-kasımda cepler bo$ gezicez gibi gözüküyo..
corso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 cola'da dEUS ve sonra nick cave. şahane. bir sorrowful wife dinlesem yeter bana[signature][hline]
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 woohoo kesin gidiyorum bileti yarn öbürgün alacam :)[signature][hline]Your Ad Here!
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 as i sat sadly by her side'ı söyler mi acep =) kesinlikle gidilesi bir konser.[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ekşi de piyano eşliğinde solo konser yazmış biri ama bilmem ne kadar doğrudur[signature][hline]Your Ad Here!
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Hehe aldım bileti :) hemide en önlerin bi kaç sıra arkasından tam ortadan süfer olcek :)[signature][hline]Your Ad Here!
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yanina bad seeds lazimdi ama[signature][hline] o_0
nowornever Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 arkadaslar bıletler 40 mılyon ve 80 mılyon arası... nıck cave'e deger...
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 İnanmıyorum. Bilet-x de şimdi gördüm olayı.. Aahh deli olcam.. Nası para yetişecek.. Bugün Mor ve Ötesi 19 Eyluk Nick Cave Bide prodigy konseri var.. Aman allahım. Bana bağış yapın.. Paraa. Ardarda konurmu şu konserler yarabbim.. Yarabbim bana kastın mı var? Deli olucam. Mor ve Ötesi ne gitmiycez artık. Nasıl olsa izlerim başka zaman..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..]
Öne çıkan mesajlar