black_rider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 bana bir yardım edin netscape ile yapıyorum olmuo frontpage ile yapıyorum olmuo resmin yanına yazı yada yazının karsısına baska bir yazı gelmiof fıtık olcamö lutfen bi el atın suna simdiden tskler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Dreamweaver kullanmanı tavsiye ederim. [Bu mesaj ciazma tarafından 13 May 2003 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Table Kullanmayı denedin mi? table lar tasarımın temelini oluşturur[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 frontpage tavsiye ederim her türlü kodu da açar[hline]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_rider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 bu kodlar nedir buraya yazarsınız cook sevinirim ayrıca table denedim o da sayfadakini aynısını yapıyosun yani olmuo Lütfen bu kodları buraya yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Senin istedğin tamolarak nedir bir göstersene ona göre yorum yapalım yazdıüından istediğin image in yanına yazımı tam açarsan bence table la olucak bişi[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_rider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 sorunda orda resim yanına hiç bir sey koyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 walla dreamweaver da resmi birlayer ve içine table ile istediğin yere oturtur yine yazıyıda aynı sistemle yanına getirirsin en kötü olmuyorsa daha pratik ve kullanışlı yöntemler var ama buda işini görür onlarla boğuşmak yorabilir.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 black_rider sayfa duzeni icin kesinlikle table kullanmalisin. En basit ornek olarak kod. resmin yanina ne yazmasini istiyorsan buraya yaz Yukarida gordugun bir HTML (Hyper Text Mark-up Language) kodu. isaretleri arasindaki kelimeler "tag" (teg diye okunur) diye adlandiriliyor. Sen bir sayfa yapmak istediginde bu tagleri kullanarak istedigin objelerin sayfanin istedigin yerinde buyuk kucuk italik vb. sekilde yazdirabilirsin. Yazmak icin program ne lazim dersen. Ben sahsen notepad tavsiye ederim. Ozellikle Frontpage den uzak dur. Seni cok tembellestirir. Profesyonel olarak calismak istersen ve MS platformu dusunuyorsan Visual Studio InterDev hararetle tavsiye olunur. Hadi kal saglicakla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_rider Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 yardımlarınız için hepinize cook tesekkur ederim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 said: s3ns3i, 14 May 2003 20:37 tarihinde demiş ki: black_rider sayfa duzeni icin kesinlikle table kullanmalisin. En basit ornek olarak kod. resmin yanina ne yazmasini istiyorsan buraya yaz Yukarida gordugun bir HTML (Hyper Text Mark-up Language) kodu. isaretleri arasindaki kelimeler "tag" (teg diye okunur) diye adlandiriliyor. Sen bir sayfa yapmak istediginde bu tagleri kullanarak istedigin objelerin sayfanin istedigin yerinde buyuk kucuk italik vb. sekilde yazdirabilirsin. Yazmak icin program ne lazim dersen. Ben sahsen notepad tavsiye ederim. Ozellikle Frontpage den uzak dur. Seni cok tembellestirir. Profesyonel olarak calismak istersen ve MS platformu dusunuyorsan Visual Studio InterDev hararetle tavsiye olunur. Hadi kal saglicakla, sensei, önce adama bilmiyormuş gibi taglerden bahsettin kod örnekleri verdin bide note padla sayfa yap diyorsun :) Hemen yapalım bari ama ne renk olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 dreamweaver varken notepad hamalliga kaciyo bence. tabi ali$kanlik meselesi.[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_rider Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ya beyler simdide resim sorununu hallettim frontpagede simdide satır sorunu var bi kere enter a basıyorum iki satır atlıo bunuda nasıl duzeltcem yine yardımınız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Shift+Enter yapıcaksın[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_rider Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ya benim sorunlar bitmiyor simdide birden fazla boşluk bırakamıyorum sadece bi kare bosluk oluyor 10 kerede space bassam 1 tane bırakıyoo ufff ufff alt tarfı bi site yapim dedim yawww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Bence kesinlikle Frontpage yada Dreamweaver gibi programlar uğraşmayın. Dreamwaever Mx bile hiçbir zaman hiçbir şekilde gerçek bir Html görüntüleyicisi olamadı, olamayacakta... O yüzden web sitesi ile uğraşan arkadaşlarıma kesinlikle basic(basit) bile olsa Html öğrenmelirini öneriyorum. Table ları, biraz tagları, biraz da mantığı anladıktan sonra çok kolaydır Html. 10 gününüzü almaz bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Notepad'in yerini Dreamweaver bile tutamaz. Tamam adamlar çok güzel yapmışlar, çok kolaylık ama ne olursa olsun Dreamweaver'ın da bir sonu var. Bir noktada kilitlenip yine notepad'e düşüyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ben notepadle başladım onunla devam edio. hem daa ii insan kendi kontrol edince herşeyi[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ben frontpage le öğrendim ama notepadle uğraşacak zamanım yok, ters öğrendik o nasıl oluyo demeyin oldu işte =) uygulama yapa yapa kod yaza yaza öğreniyo insan, asıl sorun kafandaki istediğin düzeni notepadle uygulamaya başlamakta. Vaktin blsa notepad, azsa frontpage+dreawaver üzerine notepad deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar