lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 AA Benimde küçük köpüşümün cünsi Malta Terrier'i yani veteriner öyle söylüyor :)) Umarım daha iyi olu daha çok yaşlı sayılmaz bi 10 yılı var onun yaw ne ettiniz öyle 8 yılda peh bu sizi tek patisiyle yere yıkar öyle pit mit doberman dinlemez döner yapar adamı.Terrier'in kızmışını görmemişsiniz siz anlaşılan ben kızmış terrier gördüm arkadaşlar doberman ı ağlatıyor emin olabilirsiniz.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ellerimin acaba screenshot'unu çekipde göndersem mi :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Çek yolla yaw.Benim köpüş daha yavru olduğundan çok zarar veremiyor, çekilecek bir yanımız yok daha :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar