Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 İşte sizlerle paylaşmak istediğim fedakar dostum "Kont".Kont'un cinsi Malta Teriyer'i.Cins'i 2 koldan oluşur.Siyah ve Beyaz olmak üzere.Çok nadir rastlanan bir cinstir. Şu an 11 yaşında olan KONT 8 senedir bnmle beraber. İşte sizlere : --------------------------------------------- --------------------------------------------- --------------------------------------------- --------------------------------------------- --------------------------------------------- --------------------------------------------- --------------------------------------------- --------------------------------------------- --------------------------------------------- ---------------------------------------------[signature][hline]MSN : [email protected]Radio eXiLe WJResimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin...Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla...Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün."Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum."| ?Laistragon? | | My Photos |[Bu mesaj Laistragon tarafından 02 Eylül 2004 01:56 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Laistragon tarafından 02 Eylül 2004 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 tam bir dost yani :) vallaha güzelmiş, ama yaşlanmış :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 olm bunun ahı gitmiş vahı kalmış sen kendine bi pitbull al en iyisi ben bu köpeği ısırsam kuduz olur ölür be. [signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım [Bu mesaj Prawler tarafından 02 Eylül 2004 04:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ama şirin bişi o ayrı tabi[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yuh yani prawler :) terrier beslemiş bir adam pitbull beslerse vay haline. birkere pitbull gibi bir köpek beslenirmi, beslenmez tabi nasıl zapt edecksin :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bi de fedakar dostum demişsin? Ne tür bi fedakarlık yaptı? Çantalarını mı taşıdı? Hırsız mı kovaladı? Onu gezmeye çıkarıp, kız mı tavladın? Yani nası bi fedakarlık yaptı?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Çok acımasızsın Prawler Köpek güzelmiş ama ;)[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Pek şekermiş hakkaten de kont ismi sanki biraz eğreti durmuş, hani daha çok idefix yahut fındık ya da bonbon diyesim geldi tabi keyif senin keyif dimi.[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 evet biraz yaşlanmış :)[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: orc_lord, 02 Eylül 2004 04:21 tarihinde demiş ki: tam bir dost yani :) vallaha güzelmiş, ama yaşlanmış :( Evet biliyorum ve bu aralar sıkıntılardayım.Kalp sorunu var.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Prawler, 02 Eylül 2004 04:23 tarihinde demiş ki: olm bunun ahı gitmiş vahı kalmış sen kendine bi pitbull al en iyisi ben bu köpeği ısırsam kuduz olur ölür be. ehehe :) Walla Alman Kurt'u , Rottweider , Doberman besledim daha önce. ;)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Prawler, 02 Eylül 2004 04:28 tarihinde demiş ki: bi de fedakar dostum demişsin? Ne tür bi fedakarlık yaptı? Çantalarını mı taşıdı? Hırsız mı kovaladı? Onu gezmeye çıkarıp, kız mı tavladın? Yani nası bi fedakarlık yaptı? Hmm hırsız kowaladı 2 kere. Sayesinde birçok kişi ile tanıştım.Örnek : Haberci (ATV'deki) Ayrıca sokak köpeklerinden kurtarmıştı küçükken.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: orc_lord, 02 Eylül 2004 04:21 tarihinde demiş ki: tam bir dost yani :) vallaha güzelmiş, ama yaşlanmış :( Zaman hangi canlıyı yıpratmıyor ki :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 +1 Diemaster[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 vallaha sürüngenlerin pek bi yıprandıgını gözümle görmedim fazla :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Benımde 8-9 yasında sıvas kangalım vardı konttu adı Ama oldu gecen sene :-( [signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] [Bu mesaj Cico tarafından 03 Eylül 2004 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Hmm... Üzüldüm. Sonuçta bende üzülüyorum.Kardeşim gibi.Ölürsede başka hayvan almam.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: orc_lord, 03 Eylül 2004 03:00 tarihinde demiş ki: vallaha sürüngenlerin pek bi yıprandıgını gözümle görmedim fazla :) Onlar içten çöküyolar zavallılar zaten :)[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bir fox terrier bir isirikta insan dizini yerinden cikartabilir . terrier diyip gecmeyin . iyi bir egitimle bull terrier kadar tehlikeli olabilir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Evet "huun". +1[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 tam bir zibidi görünümü vermiş teriyerlerin hepsi zibidi oluyo zaten :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 çok şirin,ben biraz kanişe benzettim inşallah daha çok senelerini geçirirsin dostunla. :)[signature][hline]sert kal,taviz verme! [Bu mesaj uncla tarafından 09 Eylül 2004 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hehe çok güzelmiş. allah bağışlasın. inşallah iyileşi,r en kısa zamanda[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Eyvallah.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar