Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Radyasyon TV'de de var!' -RTE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

ne demek inandırıcılığı yok bi reaktör kurulursa cayır cayır enerji üreticek. bizim halkımızın genel olarak sorunu şu herkes sosyalist mantalitede köküne kadar eleştiriyo ama kimse yerine ne gelmesi gerektiğini önermiyo.

bugün enerjide dışa bağımlıyız bunu engellemek için napıcaz?

güven kazanlır, Akp hükemeti güven kazanman namnına hiç bişey yapmadı. Aksine yalanlarından dolanlarından hırsızlıklarından oyucnuluklarından değil artıya eksinin dibine gectiler.

kimsenin akp hükümetinin "türkiye için yapıyolar, evinde kahve suyu ısıtmıycak adam o enerjiyle" demene inanmasını bekleme.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

ahaha açıklamaya gel
bu adam bizim başbakanımız ya
hahahah

japonyada olan olaydan sonra nükleer santral ile televizyonu karşılaştıran bir başbakan kendisi. nükleer santrali yaparsa japonlar falan yapsın yine ama böyle bir başkanın yönettiği ülkede nükleer santral kurulmasın mümkünse.
Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

cüce yazdıklarının konuyla hiç bi ilgisi yok. dediğin partiye ülkenin %47 si oy verdi güven böyle kazanılır.

%53 de oy vermedi, güvenmeyenlerin yüzdesi daha fazla.
benim güvenimi kazanmadı, bu kadar basit, neyi zorluyosunki anlamıyorum. sadece benim değil milyonların güvenini kazanmadı.

konuyla cok alakası var, tek yaszabidlğin "akp babamız bizi seviyo yardım ediyo herşey bizim için" ise tümüyle yanlış bir arguman.
Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

cüce yazdıklarının konuyla hiç bi ilgisi yok. dediğin partiye ülkenin %47 si oy verdi güven böyle kazanılır.

ulkenin %53 u guvenmiyor demekki, cogunluk bizde haksizsin
Mesaj tarihi:
biraz derin bakabilseniz "bi reaktör kurulursa cayır cayır enerji üreticek" yaklaşımı yerine "abi neden ruslara yaptırtıyoruz? verilen fiyatlar neden popomuza girecek şekilde yüksek? şartlar neden bu kadar kötü? neden yaptıracağımız reaktörün daha iyisi varken daha kötüsünü yaptırıyoruz? neden herkes inşaatlarını bekletip, bu son faciadan gelicek datalarla yeni reaktöler hakkında daha donanımlı halde üretime girecekken biz bu konuda adım atmıyoruz da eski usül reaktörlere ne olacağı belirsiz -abi bu malın garantisi benim- tadındaki güvenlik önlemlerine para yatırmaya kasıyoruz?" diye sorarsınız..

bu konuda ilk 2007/mart ayında yeni nesil reaktörlerden bahsetmişim bu arada.. fransa kore demişim. şimdi baktım da güldüm olm.. aradan bu kadar sene geçmiş.. biz rusyanın poposundayız.

lol
Mesaj tarihi:
said:
Riski var mı, tabii var. Patlayabilir. Şimdi patlayabilir diye geçenlerde söyledim, tabii bu malum şahıs ve şahıslar tarafından eleştiri aldık. Şimdi riski var patlayabilir, diye biz tüpgaz kullanmayacak mıyız? Riski var diye arabaya binmeyecek miyiz? Riski var diye İstanbul'un Boğaz Köprüsü'nün üzerinden geçmeyecek miyiz? Olur ya halatlar kopabilir, geçmeyecek miyiz? Deprem esnasında kopabilir. Geçmeyecek miyiz? İşte bu zihniyete sorarsanız geçmeyeceksiniz. Boğaz'ın altından tüp geçit yapıyoruz, raylı sistem kuruyoruz oradan geçmeyeceğiz? Riski var, havasız kalabilirsin.

sdsfhsdhasdhashd ahahahah adam nükleer reaktörün havaya uçmasını trafik kazasıymış gibi ufak tefek bişey sanıyor sanırım biri şuna yardım etsin.
Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

%53 tek parti almadıki bisürü parti var. hem chp de karşı değil sanırım şu anda olası bir nukleer reaktör kurulmasına bi mhp karşı o da bitmiş bi parti zaten.

boş konuşuyosun. AKP nükleer santral ihalelerinden korkunc yolsuzluklar yaptı.

Tayyip dünyanın zenginleri arasına, başbakan maaşıyla gelmedi, yolsuzluklarla devletinden halkından calarak geldi.
Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

ne demek inandırıcılığı yok bi reaktör kurulursa cayır cayır enerji üreticek. bizim halkımızın genel olarak sorunu şu herkes sosyalist mantalitede köküne kadar eleştiriyo ama kimse yerine ne gelmesi gerektiğini önermiyo.

bugün enerjide dışa bağımlıyız bunu engellemek için napıcaz?

yabancı devletlere eski jenerasyon nükleer reaktör mü inşa ettireceğiz? süper çözüm gerçekten de.
Mesaj tarihi:
Genel türk insanının cahil cühela bişeylerin peşinde koşmasını anlıyorum da paticik gibi okuyan,eğitim alan insanların çoğunlukta olduğu yerlerde görmek acı veriyor.
Nükleer santralin yapılması değil ordaki sıkıntı,Ruslara yaptırıyor olmamız ve şartlarının rezalet olması. Bizim 5 para etmez muhalefetimizse yine ucuz siyaset yapıp saçma sapan yerlerden sataşmaya çalışıyor siz de bunu yiyorsunuz.
Dünyada üretim konusunda iddialı olmaya çalışıp, Nükleer enerji kullanmayan bi gerizekalı biz varız.
Ama yok biz hala santralin radyasyonuna falan takılalım, bu halk böyle olduktan sonra ağzınızın ortasına diker RTE o santrali...
Mesaj tarihi:
suçlu akp değil bugün türkiye reaktör kuramıyosa. g.kore ile aynı tarihlerde ( 60 lar sanırım ) nükleer alanla ilgili birimller açmışız ama kore uçmuş gitmiş biz ise 10 yıl sonra ilgisizlikten kapatmışız. birilerini eleştiriceksek geçmiş hükümetleri eleştirelim ama şurda bi kişi çıkıpta enerjide dışa bağımlılıktan kurtulmak için bi öneri getirmezse ciddiye almıcam, çünkü boş yere sayfalarca muhalif postlar okumak hiç bişey katmıyo tartışmaya.
Mesaj tarihi:
boş yere atılmış içi bol mesajlarda birşey katmıyor hatta aramızda gecen şu anlamsız dialog gibi derail ediyo topiği. dikkat eedelim bundan sonra tamammı napolyon?
Mesaj tarihi:

BERBAT VE PAHALI RUS REAKTÖRÜ YERİNE YENİ JENERASYON SANTRALLERİ İŞİN EHLİ ÜLKELERE YAPTIRALIM!!!!

umarım senin için yeterince açık olmuştur.

olmadıysa pazartesi anaokuluna gidip bi sürü küçük çocuğa fingerpaint ile kağıda yazdırtabilirim.
Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

suçlu akp değil bugün türkiye reaktör kuramıyosa. g.kore ile aynı tarihlerde ( 60 lar sanırım ) nükleer alanla ilgili birimller açmışız ama kore uçmuş gitmiş biz ise 10 yıl sonra ilgisizlikten kapatmışız. birilerini eleştiriceksek geçmiş hükümetleri eleştirelim ama şurda bi kişi çıkıpta enerjide dışa bağımlılıktan kurtulmak için bi öneri getirmezse ciddiye almıcam, çünkü boş yere sayfalarca muhalif postlar okumak hiç bişey katmıyo tartışmaya.

eski hükümetler dediğin AKPnin demokrasinin yıldızları diye örnek aldığı hükümetler. o dediğin hükütmler Türkiyede o tarz yatırımları kapattırıp onlara aktarılan parayla yurtdışından hazır üretilmişlerini alan ve AKP şuan onların izinden gidiyor. Telekomünikasyon gibi önemli bir alanın ARGEsini yabancıların insafına bırakan bir hükümetten bahsediyorsun. Herşey ortada AKP senin o kötülediğin hükümetlerin çağımızdaki manifestasyonu
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

BERBAT VE PAHALI RUS REAKTÖRÜ YERİNE YENİ JENERASYON SANTRALLERİ İŞİN EHLİ ÜLKELERE YAPTIRALIM!!!!

olmadıysa pazartesi anaokuluna gidip bi sürü küçük çocuğa fingerpaint ile kağıda yazdırtabilirim.

İşte budur :D
Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

geçen sene ihale açıldı güney kore ihaleye boru gibi fiyatla geldi fransa yapmıyo zaten zimbabwe yemi yaptırıcaz ülke yok etrafta başka.

akp hükümetinin anlamlı bi teklif alamamsı kendi sucutur, etrafta atıp tutmayı köpürmeyi biliyo tayyip. görstersin forsunu işte.

güney kore, bizimle silah teknolojilerini paylasıyo komik rakamlara. know how'ına kadar. şu ilişkiden bile makul bir teklif alamıyorsan akp hükümeti haytırlı bir iş yapmayı geç olanıda batırmış demektir.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

tayyip yeni patch i yüklemediği için eski ai zorluk çıkarıyo abi yenisinde kabul ediyolar hemen.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

güney kore, bizimle silah teknolojilerini paylasıyo komik rakamlara. know how'ına kadar. şu ilişkiden bile makul bir teklif alamıyorsan akp hükümeti haytırlı bir iş yapmayı geç olanıda batırmış demektir.

veya bir takım kişisel çıkarlarını güvenli nükleer reaktör yapımının üstünde tutmaktadır umarım zamanla görürüz sebebini
Mesaj tarihi:
Ciddi konuyu sulandırmıyalım ama.

Halkı cahil belleyip, uydurma laflarla manupile etmeye calışmak bir politikacının secebilceğin en saygısızca yöntemlerden biridir.
Önüne geleni elitizimle suclıyan bir partinin böyle bir yol izlemesi iki yüzlülüğün daniskasıdır.
Mesaj tarihi:
guney kore denmsite, herifler askeri darbeden sonra yonetimi halka devretmediler senelerce, once halk egitilip demorkasiye ahzirlansin sonra geceriz diye, kore turkiyeden cok cok daha rezil bi durumdaydi, direk koydu yani, guney korenin basarisi cuntanin izledigi kararli politikalarin basarisidir

bizde ise siviller oy gelsin, para gelsin hesabi ellerini hicbri zaman tasin altina atmadi, bugun akp yi goruyoruz iste yandas sirkete veriyim, sunu yapalim bunu yapalim yiginla gereksiz yatirim yaptilar sirf yapmis olmak icin

sonra nukleeri ruslarla kimbilir nasi bi pazarlikla anlasip kakaliyorlar kafamiza, hayir ayni adamlar kullanim ucreti karsiligi irandan hayvan gibi pahalli dogalgaz alip kullanilmayan kismini heba ettiler, vatandasa vermediler hani verselerdi isinirdi millet iraninin cebine kaldi kullanilmayan gaz lol

rusya getirip kurucak, parasini verip ruslardan alicaz kendi toprakalrimzidaki elektirigi

ne oldu?
disa bagimlilik kalkti enerjide

lololol
  • Yeni Oluştur...