gecko Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 win7 staterli laptopum var, durup dururken cpu %100 oluyor bir şey açık değilken bile. 1-2 haftadır nüksetmeye başladı, tarattım antivir ile pek bir şey çıkmadı. sürekli oyun yükleyip siliyorum kahve falan döküldü kaç defa üstüne acep haşet mi ettim nedir, fanlarda hiç susmuyor 5-6 saat kapanmadığı sürece. teknik bir arıza oluşmuş olabilir mi en yakın casper teknik servisi 1,5 saat uzaklıkta gidip gelmek tüm günümü alacak. var mıdır bi fikri olan?
Buddha Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Git gel fanlar zarar görmüş olabilir. Düzgün soğutamıyorlardır.
imouthis Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 görev yöneticisi > işlemlere bi bak Isass.exe diye çalışan bi program var mı? ya da o yoksa cpu'yu en çok kullanan uygulama hangisi?
gecko Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 imouthis said: görev yöneticisi > işlemlere bi bak Isass.exe diye çalışan bi program var mı? ya da o yoksa cpu'yu en çok kullanan uygulama hangisi? isass.exe yok en çok sidebarla explorer.exe yiyo csrss.exe de 5k falan
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 control panel > system > advanced system preferences > advanced > performance settings > adjust for best performance
Öne çıkan mesajlar