Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rumeli Feneri

mutos

Öne çıkan mesajlar

Bilmiyorum gidenler var mı?Ama baya guzel bir yer ve keyifli gezi oldu 1 2 saatlik.Cektigim fotografları paylasayım sizinle.Fotograf calısmalarımı actıgım konudan devam etmeyerek yeni bir konu acıyorum.Uzun zamandan sonra fotograf calısmalarımı Paticik'ta paylasıyorum, en son 2007 yılında calısmalarımı eklemisim :).Begenirsiniz umarım.

Sosyal ağlarda paylaş

Cok tesekkur ederim.Ekleme yapayım fotograflara o halde.Yatay olan fotografların cogu panorama,aslında bakınca hemen anlasılıyordur.En az 4 en fazla 9 kareden olusuyorlar.Filtre olarak ND2 filtre kullandım.

Uzun pozlama yaptıklarımda ise Hoya ND400 takılıydı ND2 uzerine.Oglen cekim yaptıgımdan oturu ND400'u tercih ettim.Ekipmanım ise Canon EOS 350D,lens ise kit lens 18-55mm.Rumeli Feneri'nden daha cektigim bir cok fotograf olmasına ragmen benzer kadrajları pek kullanmamak istemememden dolayı sayısını dusurdum.

Imageshack ilk aklıma gelen oldugundan orada paylastım.Tavsiye hostlarınız nelerdir? :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben konudaki fotoğraflara bakmıştım ve beğendiysem de imageshack'te fotoğraf incelemek çok sıkıntılı olduğundan fazla bakamadan kapattım bişey de dememişim sonra.

Flickr'ı kullanın sıfır kayıpla 1200 küsür piksel'e kadar izin veriyor bedava hesapları sanırım. Hem arayüzü de çok iyi fotoğraf izlemek açısından. Fotoğrafın üzerine veya L'ye bastığınızda lightbox dedikleri başka bir sayfada monitöre uygun boyunu açıyor mesela koyu fon ile. Canım flickr <3

Ayrıca fotoğraflarınızı paylaşırken isterseniz altına fotoğraf ismini ve adınızı da linkleyebiliyorsunuz. O da güzel bişey sevmeyenler olsa da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...