Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Evek arkadaşlar kaillera değil de başka bir mame emulatoru indirdim. Direk dos'dan açmamız gerekiyo oyunları mame [oyun adı] şeklinde ama gelin görün ki indirdiğim oyunlar çalışmıyo. Oyunları .zip dosyası olarak rom klasörüne kopyaladım ama dosyaları bulamıyo. Hatta yanlış rom ları mı indirmişim diye baktım doğrularını indirmişim. Yani aradığı dosyalar zip dosyasının içinde var. Hiç bi oyunu çalıştırmasa emulator bozuk diyeceğim de, Ajax'ı çalıştırıyo bir tek o yüzden kafayı yiyecem bi yardım eli bekliyorum. Bir de "kaillera'yı indir ehi ehi" gibi şeyleri hiç kaldıramam o arkadaşlar benden uzak dursun. Evde net bağlantım yok, kafeye indirip cd ye yazdırıyoru (Diskete sığmıyo da) o yüzden çalışacak bi yöntem verirseniz sevinirim[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben her mame emulatörü için farklı rom dosyaları var die biliom . belki seninkindede böle bir dsorun vardır . yada bizim kullandığımız mame de zip dosyalarının ismide hatalıysa olmuyor gibi ....[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Hmmm... anladım. Peki zip dosyasını açarak directory versem olmaz mı? Yani illaki .zip miğ olmalı. Çünkü aradığı dosyalar var o .zip doyasının içinde.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 illa zip olmalıymış[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya. en güzel en son mameyi indir abi. bi kere yazdır bişi olmaz.[signature][hline]your sight is a weakness...
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Rom Nation Rules !!![signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ya bu mame in romları kendi bulanı yokmu ? böle arasa netten sonra bizim sölediğimiz oyunları çekse falan . illa biz mi çekçes ne kadar tembel bu mame ya :-p[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar