Lexius Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Selamlar Bi süredir oynadığım shamanımı satmaya karar verdim. Armory Shaman karakter , pvp seti full e yakın alıcak kişi çok kolay fulleyebilir 5800 kadar conquest puanı ve 2600 küsür conquest capi var. 2100 RBG achive i yapılı durumda 50 falan daha kasıp t2 leri alabilirsiniz patch öncesi. Pve gear olarakta Pre raid resto set dizili , 2 parça tierli enhance set ve elemental için de bi kaç parça ve trinket mevcut. Gearları özenle seçip reforge-gemlerini yaptım rahatlıkla oynayabilirsiniz. Ayrıca alt kasmak için işe yarayabilcek bi sürü bişey var. Account un ilk sahibi değilim ama battle.net merge ile ilk sahibi sayılırım. Kayıtlı olduğu email + gizli soruyu verebilirim. Cd keyleri kaybettim :/ gerekirse kimlik fotokopisi falan her türlü yardımcı olurum sattıktan sonra bi durum olursa. Fiyat olarak: 200 lira istiyorum pazarlık yapabiliriz. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bump. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar