Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaspersky Antivirüs.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi 2 sorum var.
1.si:
http://www.vatanbilgisayar.com/kaspersky-kav2011_3-kull-kaspersky-antivirus-2011-(3-kullanici)/productdetails.aspx?I_ID=47266
3'lü lisans 50TL

Kaspersky'ın kendi sitesinde 3 lü lisans satışı göremedim bu üründe,yine 5 li ve 1 pc için olanında da fiyatlar vatan computer'a göre inanılmaz pahalı. İnternetten sadece key veren web sitesinin daha ucuz olması gerekmiyor mu dağıtım yapan vatan computer'a göre.

2. sorum salla kasperi git şunu yükle çoook daha iyi diyeceğiniz bir antivirüs programı var mı şuan?
Mesaj tarihi:
Vatan key değil sadece cd de veriyor yanında. Kutu falan. Bir de kaspersky ile ilgili kötü anılarım da var. Zaman geçtikçe ve database'i şiştikçe inanılmaz yavaşlatıyor sistemi.

Bir de her update'ten emin olamıyorsun. 2-3 ayda bir sistemin ve virus database'ini mahveden bir update yapıyorlar. Formatlamadan da çözemiyorsun mereti. Canına okunuyor sistemin resmen. Sadece kuru bir özür diliyorlar mail ya da başka bir şekilde ulaştığında da... Sinirim bozuldu, yenilemedim accountu. Şu anda Norton IS 2011 kullanıyorum. Biraz daha fazla sistem kaynağı yiyor Kaspersky'den ama memnunum diyebilirim.
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Vatan key değil sadece cd de veriyor yanında. Kutu falan. Bir de kaspersky ile ilgili kötü anılarım da var. Zaman geçtikçe ve database'i şiştikçe inanılmaz yavaşlatıyor sistemi.

Bir de her update'ten emin olamıyorsun. 2-3 ayda bir sistemin ve virus database'ini mahveden bir update yapıyorlar. Formatlamadan da çözemiyorsun mereti. Canına okunuyor sistemin resmen. Sadece kuru bir özür diliyorlar mail ya da başka bir şekilde ulaştığında da... Sinirim bozuldu, yenilemedim accountu. Şu anda Norton IS 2011 kullanıyorum. Biraz daha fazla sistem kaynağı yiyor Kaspersky'den ama memnunum diyebilirim.

işte anlamadığım nokta da o. Vatan kutu cd vs de vermesine rağmen çok daha ucuz.
Mesaj tarihi:
Avira'da alternatif olarak düşünülebilir. Internet Security olanı. Şu an kendi bilgisayarımda Bitdefender Internet Security var. Laptopta fln Avira var. Ucuz orjinal key için pazar alanında 1.85$a Win7 key diye bir başlık var. Ordaki siteye girip araştır. Ben ordan kullanıyorum Bitdefender'i.
  • Yeni Oluştur...