iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Şimdi 2 sorum var. 1.si: http://www.vatanbilgisayar.com/kaspersky-kav2011_3-kull-kaspersky-antivirus-2011-(3-kullanici)/productdetails.aspx?I_ID=47266 3'lü lisans 50TL Kaspersky'ın kendi sitesinde 3 lü lisans satışı göremedim bu üründe,yine 5 li ve 1 pc için olanında da fiyatlar vatan computer'a göre inanılmaz pahalı. İnternetten sadece key veren web sitesinin daha ucuz olması gerekmiyor mu dağıtım yapan vatan computer'a göre. 2. sorum salla kasperi git şunu yükle çoook daha iyi diyeceğiniz bir antivirüs programı var mı şuan?
Rynza Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Microsoft'un bir şey bir şey programı varmış, 3-5 kişi dilinden düşürmüyordu unuttum adını şimdi.
vaperon Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Vatan key değil sadece cd de veriyor yanında. Kutu falan. Bir de kaspersky ile ilgili kötü anılarım da var. Zaman geçtikçe ve database'i şiştikçe inanılmaz yavaşlatıyor sistemi. Bir de her update'ten emin olamıyorsun. 2-3 ayda bir sistemin ve virus database'ini mahveden bir update yapıyorlar. Formatlamadan da çözemiyorsun mereti. Canına okunuyor sistemin resmen. Sadece kuru bir özür diliyorlar mail ya da başka bir şekilde ulaştığında da... Sinirim bozuldu, yenilemedim accountu. Şu anda Norton IS 2011 kullanıyorum. Biraz daha fazla sistem kaynağı yiyor Kaspersky'den ama memnunum diyebilirim.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 eset internet security öneririm
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 vaperon said: Vatan key değil sadece cd de veriyor yanında. Kutu falan. Bir de kaspersky ile ilgili kötü anılarım da var. Zaman geçtikçe ve database'i şiştikçe inanılmaz yavaşlatıyor sistemi. Bir de her update'ten emin olamıyorsun. 2-3 ayda bir sistemin ve virus database'ini mahveden bir update yapıyorlar. Formatlamadan da çözemiyorsun mereti. Canına okunuyor sistemin resmen. Sadece kuru bir özür diliyorlar mail ya da başka bir şekilde ulaştığında da... Sinirim bozuldu, yenilemedim accountu. Şu anda Norton IS 2011 kullanıyorum. Biraz daha fazla sistem kaynağı yiyor Kaspersky'den ama memnunum diyebilirim. işte anlamadığım nokta da o. Vatan kutu cd vs de vermesine rağmen çok daha ucuz.
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 doğru vatan ucuz olmuş.teknofiyattan araştırdım 30-40 $ arası değişiyor.
titanguard Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Kaspersky Pure %50 indirimli Gold Computer'da 90tl civarı
fixmen Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Avira'da alternatif olarak düşünülebilir. Internet Security olanı. Şu an kendi bilgisayarımda Bitdefender Internet Security var. Laptopta fln Avira var. Ucuz orjinal key için pazar alanında 1.85$a Win7 key diye bir başlık var. Ordaki siteye girip araştır. Ben ordan kullanıyorum Bitdefender'i.
Öne çıkan mesajlar