Meov Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 İlan detayları linkte arkadaşlar, Evet tam bu mavi şeye tıklıyorsunuz :) İlandaki fiyat pati için geçerli değildir, ilgilenen varsa özel mesaj yoluyla ulaşabilir :) Ve evet ilandaki 1 yıl kullandım muhabbeti yalan, diğer detaylar doğrudur. Saygılar. Not: Makinenin önceki sahibide pati ahalisinden, bilginize. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 sahibinden deki başlığı al kopyala,google a yaz , sondan birincisi senin burdaki başlığın.ya başlığı değiştir ya da yazdıklarını :) hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Ürün aynı ürün, eski sahibide bende buradayım, gerek yok bir şeyi değiştirmeye merak etme :) teşekkürler :) şöylede bir huyum var pati dışından birine satamıyorum ya da sattığım kişi çevremde değilse :D bir yabancıya bir şey satmış değilim bugüne kadar, ya da sattıktan sonra arkadaş olmuşumdur ^^ pati candır. kedi candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Ürünün eski sahibi benim sdf Ben de garantör olurum makinenin sağlamlığı konusunda. Uzun bi süre kullandım ben. Taş alettir. O değil de abi neden satıyorsun ki, sıkıldın mı otoğraf olayından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Sıkılmak değil, hatta 1 filmlik daha çekimim var ama başka bir ihtiyaç çıktı elimin altında bu var satılabilecek.. Tekrar alıcam bir alet bu satılırsa 2 3 ay sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Arkadaşlar acil ihtiyaçtan dolayı aletin fiyatı bu haftaya özel 200 lira. Cuma gününden sonra eski fiyatına çekicem haberiniz olsun, almak isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Hala satılmadı, güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 konuyla alakasi yok ama benim gecen makinami caldilar kızılayın gobeginde arabanın camını kıraraktan canon 550d foto sitelerinde normalin altinda fiyattan ilan gorurseniz ankara/550-d diye haber verin agızını yuzunu kırayim elemanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Ben bu aralar bakınıyorum abi ilanlara görürsem haber veririm, geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 kac megapiksel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 on yüz bin milyon. ilana tıkla arada sucuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Güncel hala ilan arkadaşlar, almak isteyen olursa iletişime geçsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 tüh ya filmliymiş fiyatı görünce bi an çok sevindiydim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Filmli makineye tü kaka diye yaklaşmayın gerçekten çok zevkli hala kullanıyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 gerçekten uğraşılmıyo filmle bi kere dijital kullanmaya başladın mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Güncel, fiyat için öm atınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 son 3 filmimi bıcı bıcıya gönderdim, güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Bugün Ankara içi elden teslim alıcak kişiye 150 liraya veriyorum, bugün satılmazsada konu silinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Bir üst post günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar