Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Aşk Hikayesi

Abus

Öne çıkan mesajlar

Çok değiştin Sen Sevgilim.Yarım kaldı bu a$kımız.Sızlıyor,yanar içim..Karar verdim ben harşey bitti..Gideceğim buralardan artık ELveDa. Son keZ SarıLayım Boynuna. Seviyorum Seni ama Dönmem bir Daha.Yüreğim sızlıyor ELveDa...

de ve son.... Bosver deymezmıs ıste

Laf bana aıt deıl bu arada[signature][hline]Godfather Of Speed
Cio...
Icq=101549659
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saendul, 25 Ağustos 2004 20:41 tarihinde demiş ki:
Olur da hem piç hem de zeki ve iyi karakterli (bunlar çıkıyo arada) birini bulurlarsa işte o zaman bırakamıyolar ama anlattığın kadarıyla böyle biri deil üzülme o zaman.

herşeyi tek karaktere hatta kişiye bağlıyorsunuz, kızlar demek yerine bazı veya çoğu veya zamanımızın çoğu kızı gibi laflar kullansanız çok daha rahat olacak içim çünkü gayette herkes hayatında görmüştür öyle olmayan kızlarda.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi afedersin çok kroca olacak söyleyeceklerim,ama olsun ziyanı yok.
Arkadaşlar neden bayanlarımızı peşinden bu kadar koşuyorsunuz?Yok yani dünyada kadın mı tükendi?TAm tersine onlar bize muhtaç pozisyondalar.Çünkü onların sayısı gittikçe artmakta,erkek sayısı ise düşmektedir.Birisi olmazsa ötekisi yani[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ah ah eski günlerimi hatırlattın bana abus. benim şimdiki kızarkadaşım beni 1.5 sene bekletti. cok kahroldum onun için.
"seninle imkansız, asla olmaz, neden kabullenmiyorsun" diyordu. zaten başkasını seviyordu, aynı şeyleri onun için yapıyordu. çok üzülmüştüm. ama pes edemezsin işte, istesen de.
Bende biyoloji hocamıza (lisedeydik, hocamız otuzunda bayan, bu işlerden anlar tabi) konuyu actım. hocamın talimatıyla aşk konusunu kıza bir daha ne açtım ne de lafı geçti. her istediğini yapmadım, başı sıkıştığında "yardım istermisin" diye atlamadım, o istediğinde yardım ettim. ne ilginçtir, 3 ay gibi bir sürede çok değişti ve onu unuttu, bana bağlandı. üstelik bu hormonların gölgesinde bi aşk değil, bir şeyler paylaşmanın, kendisine faydalı olanı bulmanın aşkı. arada bir çocuk kavgaları ederiz (çokta keyifli oluyo aslında) ve iyi geçiniriz. mutluyuz da. Sevdiğim ilk kızda hem en büyük yenilgiyi, hem de en büyük mutluluğu tattım. o kadar üzüldükten sonra ne kadar mutlu oluyor insan anlatamam. canım benim.

lan konusturup ask böcegi yaptınız beni burada! alcaklar! :))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...