Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 keşke aramasaydın..[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 aradım sonuçta ve daha iyiyim aramasam bunlar olmıcaktı.şu anda daha iyiyim.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Çok değiştin Sen Sevgilim.Yarım kaldı bu a$kımız.Sızlıyor,yanar içim..Karar verdim ben harşey bitti..Gideceğim buralardan artık ELveDa. Son keZ SarıLayım Boynuna. Seviyorum Seni ama Dönmem bir Daha.Yüreğim sızlıyor ELveDa... de ve son.... Bosver deymezmıs ıste Laf bana aıt deıl bu arada[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Saendul, 25 Ağustos 2004 20:41 tarihinde demiş ki: Olur da hem piç hem de zeki ve iyi karakterli (bunlar çıkıyo arada) birini bulurlarsa işte o zaman bırakamıyolar ama anlattığın kadarıyla böyle biri deil üzülme o zaman. herşeyi tek karaktere hatta kişiye bağlıyorsunuz, kızlar demek yerine bazı veya çoğu veya zamanımızın çoğu kızı gibi laflar kullansanız çok daha rahat olacak içim çünkü gayette herkes hayatında görmüştür öyle olmayan kızlarda.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Evet.... herkez kormustur.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Imza acıklıyo heralde kısaca =)[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek... Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 evet imza süper[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Sen gemılerı karardanda yurutmeye kalkmıssın ama yıne olmamıs galıba bosver takma gecer gıder[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek... Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 o imza da maşallah herkeste var[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 gormedım hıch valla ben begendık koyduk [signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek... Cio... Icq=101549659 [Bu mesaj Cico tarafından 26 Ağustos 2004 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Şimdi afedersin çok kroca olacak söyleyeceklerim,ama olsun ziyanı yok. Arkadaşlar neden bayanlarımızı peşinden bu kadar koşuyorsunuz?Yok yani dünyada kadın mı tükendi?TAm tersine onlar bize muhtaç pozisyondalar.Çünkü onların sayısı gittikçe artmakta,erkek sayısı ise düşmektedir.Birisi olmazsa ötekisi yani[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yaŞamak lazım demek sen aŞık olmamıssın sadece sevmıssın[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek... Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Abusçum hayata hogeldin cidden bittiyse içinde bir şeyler gerisi gelecektir merak etme bol şans.. -ah be güzin abla nerdesin beah-[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silvery Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 yok yok Abus iyi şu an yanımda önceki günlere daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ah ah eski günlerimi hatırlattın bana abus. benim şimdiki kızarkadaşım beni 1.5 sene bekletti. cok kahroldum onun için. "seninle imkansız, asla olmaz, neden kabullenmiyorsun" diyordu. zaten başkasını seviyordu, aynı şeyleri onun için yapıyordu. çok üzülmüştüm. ama pes edemezsin işte, istesen de. Bende biyoloji hocamıza (lisedeydik, hocamız otuzunda bayan, bu işlerden anlar tabi) konuyu actım. hocamın talimatıyla aşk konusunu kıza bir daha ne açtım ne de lafı geçti. her istediğini yapmadım, başı sıkıştığında "yardım istermisin" diye atlamadım, o istediğinde yardım ettim. ne ilginçtir, 3 ay gibi bir sürede çok değişti ve onu unuttu, bana bağlandı. üstelik bu hormonların gölgesinde bi aşk değil, bir şeyler paylaşmanın, kendisine faydalı olanı bulmanın aşkı. arada bir çocuk kavgaları ederiz (çokta keyifli oluyo aslında) ve iyi geçiniriz. mutluyuz da. Sevdiğim ilk kızda hem en büyük yenilgiyi, hem de en büyük mutluluğu tattım. o kadar üzüldükten sonra ne kadar mutlu oluyor insan anlatamam. canım benim. lan konusturup ask böcegi yaptınız beni burada! alcaklar! :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar