Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşımın Kopeği Doğum Yaptı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Evet arkadaşlar Arkadaşımın Köpeciği Doğum Yaptı ve Artık Anne Oldu.3 Tane sevimli yawrusu oldu.Yavrulardan birine Hemen gözdiktim ve birini alı verdim.Artık benimde bi cucu cucum var :D Resimler...

Bunlar Yawrular;Biri Menim..

Buda Anneleriyle;

Artık benimde bir pet Dostum oldu. :)[signature][hline]

Mesaj tarihi:
Hakikaten cok tatlılar ;) umarım yavrular sadece foto cekmek amaclı dısarıya cıkartılmıslardır?[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
-----
Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom!
Mesaj tarihi:
said:
Disappear, 02 Eylül 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
yavrular hmm nasi desem cok siyah degilmi?

yawru iken renkleri genellikle siyahtır zaten büyümeye doğru renk değiştiriyor tüyleri[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ehuu benimde bir alman kurt du köpegim vardı ama sorumsuz bi söför çarptı köpegime öldü çok üzülmüştüm :( köpekler çok tatlı yanlız en soldaki ortadakinin gözlerini kapatır bi havada :D[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 03 Eylül 2004 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
GM-Newbie, 02 Eylül 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
Evet arkadaşlar Arkadaşımın Köpeciği Doğum Yaptı ve Artık Anne Oldu.3 Tane sevimli yawrusu oldu.Yavrulardan birine Hemen gözdiktim ve birini alı verdim.Artık benimde bi cucu cucum var :D Resimler...

Bunlar Yawrular;Biri Menim..

Buda Anneleriyle;

Artık benimde bir pet Dostum oldu. :)

oh yerim ya,arkadaşında kurdu var süper bi hayvan ah bi köpeğim olsa ya of golden ilk seçeneğim :([signature][hline]sert kal,taviz verme!
  • Yeni Oluştur...