GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Evet arkadaşlar Arkadaşımın Köpeciği Doğum Yaptı ve Artık Anne Oldu.3 Tane sevimli yawrusu oldu.Yavrulardan birine Hemen gözdiktim ve birini alı verdim.Artık benimde bi cucu cucum var :D Resimler... Bunlar Yawrular;Biri Menim.. Buda Anneleriyle; Artık benimde bir pet Dostum oldu. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ooo çok tatlılar.. kurt yavruları hele küçükken çok tatlı oluyor. buddy'den biliyorum. insanlar uzaktan bakınca kedi ile karıştırabiliyorlar büyünce ise yanına yaklamazlar :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Hakikaten cok tatlılar ;) umarım yavrular sadece foto cekmek amaclı dısarıya cıkartılmıslardır?[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! ----- Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 :) cicikler[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yavrular hmm nasi desem cok siyah degilmi?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Disappear, 02 Eylül 2004 22:19 tarihinde demiş ki: yavrular hmm nasi desem cok siyah degilmi? yawru iken renkleri genellikle siyahtır zaten büyümeye doğru renk değiştiriyor tüyleri[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ehuu benimde bir alman kurt du köpegim vardı ama sorumsuz bi söför çarptı köpegime öldü çok üzülmüştüm :( köpekler çok tatlı yanlız en soldaki ortadakinin gözlerini kapatır bi havada :D[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 03 Eylül 2004 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: GM-Newbie, 02 Eylül 2004 16:38 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar Arkadaşımın Köpeciği Doğum Yaptı ve Artık Anne Oldu.3 Tane sevimli yawrusu oldu.Yavrulardan birine Hemen gözdiktim ve birini alı verdim.Artık benimde bi cucu cucum var :D Resimler... Bunlar Yawrular;Biri Menim.. Buda Anneleriyle; Artık benimde bir pet Dostum oldu. :) oh yerim ya,arkadaşında kurdu var süper bi hayvan ah bi köpeğim olsa ya of golden ilk seçeneğim :([signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar