Pha Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Lan oynuycaz mı Güneş - ben - Eray başka yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 saat kaçta oynayacaz? 7-8 gibi olursa gelirim ben herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 son durum ne beyler istiyorsanız getireyim 3kişi oynayalım 3e3 maç :D 7-8 gibi oynarız telefonlar devreye girsin güneş-saygın-tolga 3lüsünden ilk okuyan burayı diğer 2 kişiyi arasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 tl yok bende arayamıyorum kimseyi bi yarım saate kadar oynayacağımız kesinleşirse saat 8 e yetişirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 buradan da yazayım belki son dakika gelmek isteyen olur 8'de oynuyoruz basket gelmek isteyene kapımız açıktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 var mı bu aralar oynamayı düşünen ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ben bugün maltepe'de dudağı patlattım oynarken, izlemeye gelirim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ben oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 cumartesi arkadaşlarla gidicem ben büyük ihtimal fena kadro yok buradan 1-2 kişi daha alırım 4e4 döneriz. tolga gelir, saygın sen oynarsın ya bir şey olmaz duruma göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ben gelebilirim muhtemelen cumartesi. saat kaçta düşünüyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 7-9 ya da 9-11 gibi düşünüyoruz tam belirlemedik haber veririm size belli olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bu haftasonunun maçı önceden belirlenirse ben de gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar