Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

world of warcraft rp!!

Frozen_Death

Öne çıkan mesajlar

vallahi olabileceğini hiç ummuyordum.azcık güler vakit geçer vb diye basladım.dm liğini benim üstlendiim oyun tamamen benim fikrimdir.arkadaşlarında kabulüyle güle oynaya başladığımız oyun bugün ümüzü yedi tamamen.sabah 9 da başladık ve anca ''mola''verebildik.yarın devam.
oyunu şöyle başlattım.Oyuncular horde ve allience den biri ni seçiyorlar.buna göre 3 karakter e kadar alt ırklardan birini seçiyorlar.alt ırklar
allience:
1-Human
2-dwarf
3-blood elf
horde
1-tauren
2-orc
3-troll
oyunda benim sonradan eklemem ve bize asıl keyfi veren konu ise bonus ırklar.bunlar,
horde:
1-mok'nathal(yarı ogre)(iyi)
allience:
1-night elf(iyi)
ve horde ve allience ın ortak kötü bonus ırkı undead!!
bonus ırklara gelince normal ırklardan daha güçlü ve özellikleri daha fazla neredeyse hiç eksileri yok.bonus ırkların en güçlüsü undead.ama onunda zaafları var.mesela bonu ırk olarak undead olmak için diğer karakterlerinizden birini öldürmeniz lazım.yani 2 kisilik bi ırk oluyo.ayrıca diğer halklar tarafından kabul görmediğinizden dolaşmaya meyillilerin undead olmaması tavsiye edilir.
gelelim bu ırk lar nası seçiliyo?benim onlara verdiim görevlerleri yaparak bonus ırkları seçebiliyo.mesela bana night elf olmak istediğini söylüyo.bende ona bi gemide başlamasını söylüyorum.ve gemi sürüklenip edip Kalimdor u buluyo.ve verdiim görevde(mesela 3 gün hayatta kal)tamamladığında yeni ırk night elflerden birini seçiyo
oyunucular karakterlerini ister birlikte ister ayrık kontrol ediyorlar.bizi oldukça sardı sizi bilmem
özlellikle bizim gibi frp ve warcraft hastasıysanız kaçırmayın derim.[signature][hline]''I will lead them to their destiny''
Thrall son of Durotan
Sosyal ağlarda paylaş

Birşey sorcam setting olarak Warcraft'ın 3rd edition ının mı kullanıyorsun yoksa kendin bir setting mi hazırladın.Çünkü warcraft'ın en son çıkan handbook'u gerçekten çok güzel.En azından benim hoşuma gitti.Kullanmıyorsan bence kesinlikle bir bak.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

handbook'undaki tarihçe ve anlatımlar gerçekten güzel önceleri sadece Warcraft isminin prestiji ile biraz iş yapar diye düşündüm ama sonrasında incelediğimde gayet iyi oladuğuna karar verdim zaten oturmuş bir dünya tek eksiği oyuncular.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu bugün itibariyle bitirmiş bulunuyoruz.acaip eğlendik.yarın yeniden başlıcaz.tabi farklı charlarla.oyunun galibi az bir farkla death knight ve lich ikilisini yenen,beastmaster shadowhunter ve orc waririor sahibi olan arkadaşım yendi.final manyaktı.benim fikrime göre iki char ınında öldürdüğünden ve sadece 2 char ı olduundan yenildi.undead in zaafı.fakat ben bunu allience taki paladinler yencek derken horde galip çıktı.neyse.farewell[signature][hline]''I will lead them to their destiny''
Thrall son of Durotan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...