Mayhem Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Merhabalar, Elimde satılık siyah PSP Slim 2001 model cihaz var. Uzun bir süredir ben kullanıyorum. Fakat artık satmayı düşünüyorum. LCD sadece siyah ekranda gözüken ölü pikseller vardır. Bunun haricinde bir sorunu yoktur. Cihazda Custom FW yüklüdür. Kırılmıştır. Cihaz fiyatı 200 TL'dir. Tüm kutu ve aksesuarlarıyla beraber verilecektir. Yanında 4 GB Ultra Highspeed MMS ekstra olarak 30 TL'e verilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 PSP, Mms, Taşıma kılıfı, Kulaklık ve tüm aksesuarlarıyla birlikte son fiyat 200 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 175 TL'e indirdim son olarak. Gelen alır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Tam dicektim ki ölü pixelli psp için çok istemedin mi mayhem diye indirim yapmışsın. canım da çekiyor ama yapcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar