Loex Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 http://www.warhammeronline.com/call_to_arms/re-enlist.php su call to arms olayını yapmaya çalışıyorum ama sayfa bulunamadı diyo bi bilgisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Verdiğin linkten şimdi yaptım daha. Hiç bi sorun çıkmadı. Yalnız 14 gün değil 10 gün verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 tüh yaw hesabı aktive etmeden önce görseydim. 4 gün oluyor warhammer a başlayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 said: Plus ! Returning players receive 3 in-game items ! demişler utanmadan da ya. benim 7 in-game itemim vardı pre-order itemleri dahil ama açtığım hiç bir karaktere gelmedi. önce onları versinler ! gerçi bir işe de yaramazlar ya neyse, hak haktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar