Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 myst nin online olacağı söylenmişti, işte bu, single kısmı da var, ayrıca dünyaya "live" olarak girip diğer oyuncularla oynamak da mümkün, enteresan bir oyun geliyor. ortam çok hoş zaten. uru.ubi.com/us/index.php[hline][i]Wow - MM [Bu mesaj Norak tarafından 15 November 2003 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 oyunu indirdim oynamaya basladim hyper snap i kurucam simdi sirf bu oyun icin ve bi fotografci gibi etrafta dolasip resim cekicem morrowind den daha etkileyici atmosfer, ve bi canlilik var etkilesime giremesek de (mesela bi dunyada su niluferi seklidne yaratiklar var, kasilarak kendilerini havya firlatiyolar boole koni gibi oluyolar havada, geri duserken vucutlari aciliyo yavasca suzuluyolar, havada kuslar falan ucusuyo, muzikler mukemmel, benim laptopumda nile calismis olmasi baska bi arti benim icin :) adventure sevenlere oneririm, oole ahim sahim bi adventure beklemeyin, ama agziniz acik kalabilir grafiklere ve etrafa keske dier oyunlarini da duzgun oynayabilseydim de hikayeden bi bk anlayabilseydim :D[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar