Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

basitlik

Raistin

Öne çıkan mesajlar

ever konudaki gibi basitlik bilmembnenin suna gore bilemmene settingi bu nedir arkardaslar simdi bunu newb bir arkadasa bu nedir
- ahauhaua,öğö marstan mısın sen?

evet biliorum belli seviyelerden sorna boyle oynamak gercekten zevkli ama bence bu yeni baslıycak arkadaslarımıza biraz yanlıs edioruz en azından ben boyle basladım ve bir cok starter arkadasımzıdan iyi gelistim, yani boyle setlere vb deilde boyle gunluk ogrenme amaclı oyunlar

hangi zamanda oynamak istersin y z x x de
su x y z den hangi ırk olcuaksın
z y x mesleklerinden hangisinin sonraada basit bir backgroudn ve boyle oyunları kimi sc den kimi wc kimide baska bir dunyadan oynatarak ogrenmek gercekten kolay ve ogretici daha sonra daha derine inip kafadan sayı tutmak yerine zarlarla vb oynamaları daha kolay ogrenmeleride ama dikkat ediorum sunun starterını bunun bilmemnesini al dioruz yeni baslıycak arkadaslarımıza sizce boyle daha kolay ogrenmek/ogretmek varken boyle yapmamız dogrumu ve baslıktaki gibi hangisi daha basit?
Sosyal ağlarda paylaş

basitlikten bahsederken biraz karışık yazmışsın. garip olmuş :)
neyse. anladığım kadarıyla durumu açıklamaya çalışiim
şöyle bi sorun var. şu an istanbulda açık cafe kalmadı. frp oynayanların topluca gelip gittikleri bi buluşma noktası yok. eskiden kayıp vardı, biri içeri girip ben frp oynamak isitiyom ya da oyun var mı falan dendiğinde 40 tane oyuncu 10 tane dm yeni gelenin üstüne atlardı. hey gidi...
şu an sadece oyun oynamak için toplanılıyor ve herkes de kendi bilgi düzeyindeki kişilerle oynamayı tercih ediyo. 2 ayrı oyun grubunu aynı mekan içinde görebilmek mucize...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...