yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Gönüllü Çalışma Kamplarına giden var mı hiç? şöyle bişi: http://www.genctur.com/kp/ydk/index.htm ucuzundan dışarı gideyim hem gezeyim hem yabancı dilimi geliştireyim istiyorum WAT'ı da düşündüm fakat Avrupa'ya gitsem daha iyi olacak bu sene. WAT'ı da seneye yaparım. Sonraki seneye de interrail. Sonra bir de erasmus. Hepsini yapmak istiyorum :D
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 geçen bizim okula geldiler bende onu araştırıyordum bugün :D gitmeyi düşünüyorum bende bu şekilde
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 7-8 ay önce diyosun da ben şimdi 3 ay sonrası için bakıyorum ve sadece fransa'dan 200'e yakın kamp buldum. seçerken ülkeden başka hangi süzgeçlere çok önem vermek lazım ya gerçekten çok seçenek var çünkü. her bir kampın da tam yerine bakmaya başlamadım şimdi ama resmen pirinç ayıklamak lazım gibi. 2 kampı birleştirmeyi ve öncesinde sonrasında da yakın bölgeleri tren+hostel kombosuyla gezmeyi planlıyorum8-) plan yaparken abartıyorum galiba biraz ama mümkün gibi geliyo böyle garip bir cesaretim var :D
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 hatunlara volunteerlık yaptım ben diyip hava atmak isteyenler gidiyor hep buna, sözüm meclisten dışarı tabii. amaç gezmekse herhangi bi avrupa ülkesine vize alıp interrail+hostel kombosuyla gezmek daha mantıklı bence. sonuçta gideceğin yerde çalıştırcaklar seni ve orda da para gitçek illa.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Auschwitz çok disiplinliymiş. öyle dedilerdi. 24saat sıcak su varmış bi de.
throine Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 UN Volunteer programına başvurayım demiştim çok şey istediler be aga. Direkt iş deneyimi olan prof adam bakıyorlarmış. OKUYOM BEN YEAAA dedim dinletemedim.:( Bir de en az 25+ olmak gerekiyordu. En az 12 ay kontratta zorunluydu. Sizi şimdilik databeseimize kaydettik büyü, olgunlaş öyle gel dediler.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 dasaaa said: Auschwitz çok disiplinliymiş. öyle dedilerdi. 24saat sıcak su varmış bi de. abi AHAHAHAHAHAHAHAHAH
Viseroy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ben gitmiştim almanyada lisedeyken bi tanesine. sanat kampıydı, heykel meykel oyduk da. sonra baktılar bizden cacık olmıcak, 2. haftasında yerleri kazıp direk çaktık çadır falan kurduk. tam çalışma kampı oldu. adsf ama eğlenceliydi ya baya.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 throine said: UN Volunteer programına başvurayım demiştim çok şey istediler be aga. Direkt iş deneyimi olan prof adam bakıyorlarmış. OKUYOM BEN YEAAA dedim dinletemedim.:( Bir de en az 25+ olmak gerekiyordu. En az 12 ay kontratta zorunluydu. Sizi şimdilik databeseimize kaydettik büyü, olgunlaş öyle gel dediler. bu kadar şeye ödeme yapıyorlar mı bari? yoksa 12 ay nedir?!
throine Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 temel ihtiyaçlarını karşılayacak kadar bir para veriyorlar. öyle binlerce dolares yok bu işte.
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 isin sonunda sabun kalibi olmak ta var.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 throine said: temel ihtiyaçlarını karşılayacak kadar bir para veriyorlar. öyle binlerce dolares yok bu işte. 2ay çalışma opsiyonu, dışarıdan proce sağlama vs olsa aslında girilir. yarın bi bakaym bi. senede 1-2ay faydamız olsun bari.
throine Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 İnternet üzerinden volunteer olma gibi bişii de vardı en son. Mesela coder aranıyor bir proje için mesela non-profit bir organizasyonun sitesinin yapımı için sen kodluyorsun falan filan. Ya da dünyanın bilmem neresindeki bir ücretsiz kurs için ders notları gerekiyor onları yazıyorsun ya da yazılmış olanı tekrar gözden geçirme işleri var. Orda projeler var sana uygun olduğunu düşündüğüne başvuruyordun. Tasarımdan, çeviriye, danışmanlığa, yazı yazmaya kadar çok şey vardı. Yalnız bunda para yoktu galiba. $_$ asdas
Öne çıkan mesajlar