theCio Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Ben haziran ayında mezun oluyorum üniversiteden. Akademik takvimde; -Notların açıklanması 17.06-21.06 -Diploma töreni 25.06 gözüküyor Şimdi ben ağustos 2011 askerlik dönemini yakalayabiliyormuyum, yoksa Kasım 2011'emi kalacağız? Biraz baktım internetten 2009 için 25 haziran belgeleri vermek için son günmüş. Bazıları 2010 için 30 haziran demiş. Uzun lafın kısası bu ağustos 2011'e başvurmak için gerekli belgeleri nedir ve bundan ötesi okuldan almam gereken belgeleri celbin son başvuru gününe kadar alma imkanım nedir? Bu konuda deneyimli, bilgili hatta benim durumumda olanlar vardır diye düşünüyorum, şimdiden saolun cevaplar için. Bu sene son başvuru tarihi 30 Haziran olarak gördüm bir kaç resmi olmayan siteden ama doğrumu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 mayıs sonunda gidip tecilini bozdur okul bittikten sonra hemen evtaklarını şubeye götür ağustos dönemine yetişirsin ben temmuz 2'de mezun oldum ağustosta gittim bu şekilde yaparak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 son başvuru tarihine fazla takılma sadece 30 hazirandan evvel tecilini bozdurmaya bak yoksa gerekli evrakları şubeye temmuz ayı içerisinde götürüp versen de oluyor tabi bu dediğim yüksek lisans için geçerli zaten muayene olup tecil ettirmiştim ben sen lisans bitiriyorsan farklı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar