sergi Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Herkese merhaba, ben okuduğum üniversitenin hazırlığının 2.dönemine devam etmeyip, toefl vb diğer sınavlardan geçmek için çalışıyordum ama 2.dönem de kayıt yaptırıldığını bilmediğim için kaydım silidi.Öğrenci affıyla okula geri dönebileceğim ama bir madde kafamı karıştırdı. Bir yıl süreli yabancı dil hazırlık sınıfı hariç, kayıt olduğu programa ilişkin derslerin verildiği dönemden başlamak üzere, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın önlisans programlarını azami 4 yıl, lisans programlarını azami 7 yıl, lisans ve yüksek lisans derecesini birlikte veren programları azami 9 yıl, yüksek lisans programını azami 3 yıl, doktora programını ise azami 6 yıl içinde başarı ile tamamlayarak mezun olamayanlar, yeniden belirlenecek öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretlerini ödemek koşuluyla öğrenimlerine devam etmek için kayıt yaptırabilecek. Bu kişiler, ders ve sınavlara katılma ile tez hazırlama hariç, öğrencilere tanınan diğer haklardan yararlanamayacak. Böylece belirlenecek katkı payı veya öğrenim ücretlerini ödeyenler üniversiteden atılmayacak. Başta, bu madde ben hazırlık öğrencisi olduğum için beni kapsıyor mu? Ve en önemlisi, "Bu kişiler, ders ve sınavlara katılma ile tez hazırlama hariç, öğrencilere tanınan diğer haklardan yararlanamayacak." Eğer yararlanamayacaksam burdaki diğer haklar nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim, çok kafama takılmış durumda bu konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 maddeyi okudum ve o maddeyi yazanlara laflar hazirladim, bu ne lan, anlasilmasin diye yazmislar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sergi Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 yani şaşırdım kaldım, acaba okuldaki klüpler vb durumlar olabilir mi..Ayrıca benim durumum azami sürede mezun olamama değil, kayıt yapmamadan dolayı silinmeden kaynaklanıyor.Yani eğer maddenin kapsadığı öğrenciler, azami süre boyunca okuyup süre sonunda atılanlarla ilgiliyse, beni kapsamaması lazım.Ama madde farklı şekillerde yorumlanabilir heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sergi Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ayrıca ilk mesajda yazılanlar haber metni.Yanlışlıkla kanun maddesi olarak yazdım ama madde olarak geçiyor mu bilmiyorum.Neye dayanarak öyle bir cümle yazılmış anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 burs, kampüsteki sosyal imkanlar vs yararlanamayacakların. türkiye'de zaten fazla kuvvetli konular değil, takma kafana. ayrıca 1 dönem kayıt yaptırmaman okulla ilişiğini kesmez. o konuyu da ayrıca bir araştır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sergi Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Eve yazı geldi kaydımın silineceği ile ilgili.Kampüsteki sosyal imkanlardan faydalanamayacağımdan eminmisin ve bunun denetimi nasıl yapılır ki sonuçta herhangi bir disiplin cezası da almış değilim ve sadece kayıt yaptırmadığım için kaydım silinecek. edit: Az önce fakülteyi aradım.Rektörlükten gelen yönetmelikteki yazıda öyle bir durum olmadığını söylediler yani normal öğrenci statüsünde olacakmışım gene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 upp kendimi forgiver ettirdim yalnız yalnız affımı dondurmak istiyorum bug bulamadım var mıdır yani 1-2 sen sonra kayıt yaptırmak istiyorum ama azami süreden ve katkı payından geçiriyorlar gibi anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bu son af olacak deniyor o yüzden bir dönem yatır hiç olmazsa sonra bakarsın dondurma oluyor mu falan diye. ya da olmadı git okula sor direk konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 kayıtsız kalmış oluyorsun o da öğrenim süresinden düşüyor yoksa başvuru kabul edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar