fixmen Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Benim kuzende dayanamayıp Ankara'ya dönmüştü. Ben tatilde bir gördüm, ı ıh olmamış. Bi sex turizmi idare eder. Zaten bizi sevmiyorlar kasmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Bonzainin nesine kötü dedin anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 :D insanın beynini eritiyo gerek yok böyle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Bende DGS sınavından bilg kıbrıs yazmayı düşünüyordum. Şuan fiyatları bilmiyordum o zaman fiyatlar makuldu. Araştırma yaparken googledan yorumlara bakıyordum şöyle bişey vardı. Yorum1(Aşağı yukarı); Kıbrısa gitmeyin arkadaşlar, fuhuş, kumar, uyuşturucu her türlü halt var. Hemen altındaki yorum; Hocam dediğin gibi bir yerse süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 1k pişman olman beni de üzdü.hakkında hayırlısı, şurada ne yazıyorsa o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 İlk başta kıprıs yerine angaradan bahsediyon zandıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 çikolataya çaklıt bardağa kadeh herşeyin sonunca -cık -cik eklemeler bu da farklı bi izmir işte. ama mercedes taksilere binmek çok zevkli lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar