Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ddr 333 vs ddr 400

elvyn

Öne çıkan mesajlar

yazdığım gibi editliyorum, şimdi ilk önce berbat bi espri yaptın sandım (umarım öyle değildir) bu 67 yiyüzde olarak hesaplarsam tan sonuç çıkar mı?[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 07 Eylül 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim 400mhz 512*2 twinmos ddr ramim var ama pc açılırken 333ddr yazıyor. Bios'tan "by spd" yaptım ram hız ayarını ama hala olmadı. Nedendir acaba?[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

333 ile 400 mhz lik ramlerin farkını normal kullanımlarda değilde oyunlarda çok iyi anlarsın. elbet fark vardır. oyunlarda bir çok öğeyi görüntülerken ekran kartı zorlandığında ramin performansı ön plana çıkıyor.[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar blaq haklı, overcloak yapmadan 400mhz hız görmüyor anakart çünkü ramlerin hızı işlemcini hızına bağlıymış teknik elemanların dediğine göre, benim gibi amd2600+ kullanan biri (1.9ghz oluyor) 400mhz rami olsa dahi kullanamıyor ama p4 3.2ghz ile 400mhzlık rami 500mhz'da bile rahatça çalıştırabiliyorsunuz.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

Aldığın hızda çalıştıramıyorsun işte işlemci fsb'sini arttırmazsan. athlon3200'e kadar default fsb 166, ram hızı en fazla fsb*2 oluyor yani 332~333.[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...