Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ddr 333 vs ddr 400

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok büyük performans farkı var mı iki bus hızı arasında.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
bende 1gb 333 var şimdi 400 olsaydı yüzde kaç farkedicekti.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
yazdığım gibi editliyorum, şimdi ilk önce berbat bi espri yaptın sandım (umarım öyle değildir) bu 67 yiyüzde olarak hesaplarsam tan sonuç çıkar mı?[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 07 Eylül 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya benim 400mhz 512*2 twinmos ddr ramim var ama pc açılırken 333ddr yazıyor. Bios'tan "by spd" yaptım ram hız ayarını ama hala olmadı. Nedendir acaba?[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
333 ile 400 mhz lik ramlerin farkını normal kullanımlarda değilde oyunlarda çok iyi anlarsın. elbet fark vardır. oyunlarda bir çok öğeyi görüntülerken ekran kartı zorlandığında ramin performansı ön plana çıkıyor.[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum
Mesaj tarihi:
nf7-s'ler 333 üstünü görmüyo, bendede 1024 kingston 400 war 333 görüo[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
yararlı bi insanım ehue :)))[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
saçma sapan konuşma ark. okumuyo. elle deneyip bulacaksın dediğin şey overclock..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar blaq haklı, overcloak yapmadan 400mhz hız görmüyor anakart çünkü ramlerin hızı işlemcini hızına bağlıymış teknik elemanların dediğine göre, benim gibi amd2600+ kullanan biri (1.9ghz oluyor) 400mhz rami olsa dahi kullanamıyor ama p4 3.2ghz ile 400mhzlık rami 500mhz'da bile rahatça çalıştırabiliyorsunuz.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
Aldığın hızda çalıştıramıyorsun işte işlemci fsb'sini arttırmazsan. athlon3200'e kadar default fsb 166, ram hızı en fazla fsb*2 oluyor yani 332~333.[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
ram hizinin oranini ayarlayabilirsin, bu durumda 6/5 yapman lazim

ram ile islemci senkronize calismak zorunda degil
illa 2 ile carpmak zorunda degil

NORMAL i pc3200 ise 400de calismasidir
  • Yeni Oluştur...