Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız isteme (Mission accomplished)

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

suBzer0 said:

Sağolun herkese teşekkürler.. yaş 26 bitti 27 den gün alıyorum.. daha evliliğe 1 sene filan var , 8 sene beraber olunca insan bazı şeylerin adını koymak istiyor. Özellikle kız tarafından bu daha çok isteniyor , yani yıl ilerlesede şartlar değişsede bazı türk adetleri ,örf ve gelenekleri değişmiyor ve ben bunu çok seviyorum aslında.. Özünden kopmamak , herşeyi uygun yaşamak güzel şeyler ne biliyim.. Orda babanın annenin gelmesi onların heyecanı bananın yaptığı konuşma sonra söz yüzükleri takılırken kayınpederin yaşadığı heyecan filan görülmeye değer şeyler.. İnsanlar 27 sene besliyor büütüyor hertürlü pisliğiyle uğraşıyor sonrada adamın biri geliyor alıp gidiyo kızı o evden :) zor ve güzel şeyler bunlar..

Herkese tavsiye ederim , evleniceğiniz zaman ailenizide işin içinde bulundurun , onlarda bu duyguyu yaşasınlar bu heyecanı tatsınlar.. gidip bir salonda evlenip biz evlendik demeyin yazıktır en azından buna hakları var biraz..

Abi çok tebrik ederim, ikinize de mutluluklar dilerim. Gerçekten çok sevindim =)

Şu konuyu dinlemek için bi nargile içilir senle.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Topiğin içine etmişsin helal... En büyük dileğim ölümüne sevip evlenceğin kızın sana hertürlü adeti yapması.. Ama o kadar sev ki o kızı seve seve yapmak zorunca kal hepsini.. Sen şimdi cool forum boy olarak ne yapıcam abi filan diyiceksin ben sana şimdiden he yavrum he diyim...

abi beni tanısan son yazdığını yazmazsın zaten.

ha yazdın diyelim. çıktısını alırsın a4'e. sonra son kısmını keser ve hapur hupur yerken mutluluk gözyaşları dökersin.

ben de öle diyim
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

bi sıkıntı olursa kaşların arasından vurmakta şart olm..

gelenek görenek töre!!!!

Rica etsemde baska topiklerde yapsan cool lugunu? Burda mutlu animizi paylasmisiz insanlar iyi temennilerde bulunmus filan..ben sana aciyim bi topik sen ugras orda marjinal olmaya filan he? Olmaz mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...