fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 vay arkadaş ile de franceın göbeğinde mi yaşıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 @subzero Abi sen zaten sevinmek icin sevmemissin senin kafan baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 çok zengin olursa her türlü adeti seve seve yaparım asdfa isterse 7/24 at üstünde telli duvaklı koşalım dağlarda bayırlada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 suBzer0 said: Sağolun herkese teşekkürler.. yaş 26 bitti 27 den gün alıyorum.. daha evliliğe 1 sene filan var , 8 sene beraber olunca insan bazı şeylerin adını koymak istiyor. Özellikle kız tarafından bu daha çok isteniyor , yani yıl ilerlesede şartlar değişsede bazı türk adetleri ,örf ve gelenekleri değişmiyor ve ben bunu çok seviyorum aslında.. Özünden kopmamak , herşeyi uygun yaşamak güzel şeyler ne biliyim.. Orda babanın annenin gelmesi onların heyecanı bananın yaptığı konuşma sonra söz yüzükleri takılırken kayınpederin yaşadığı heyecan filan görülmeye değer şeyler.. İnsanlar 27 sene besliyor büütüyor hertürlü pisliğiyle uğraşıyor sonrada adamın biri geliyor alıp gidiyo kızı o evden :) zor ve güzel şeyler bunlar.. Herkese tavsiye ederim , evleniceğiniz zaman ailenizide işin içinde bulundurun , onlarda bu duyguyu yaşasınlar bu heyecanı tatsınlar.. gidip bir salonda evlenip biz evlendik demeyin yazıktır en azından buna hakları var biraz.. Abi çok tebrik ederim, ikinize de mutluluklar dilerim. Gerçekten çok sevindim =) Şu konuyu dinlemek için bi nargile içilir senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 tebrikler hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 suBzer0 said: Topiğin içine etmişsin helal... En büyük dileğim ölümüne sevip evlenceğin kızın sana hertürlü adeti yapması.. Ama o kadar sev ki o kızı seve seve yapmak zorunca kal hepsini.. Sen şimdi cool forum boy olarak ne yapıcam abi filan diyiceksin ben sana şimdiden he yavrum he diyim... abi beni tanısan son yazdığını yazmazsın zaten. ha yazdın diyelim. çıktısını alırsın a4'e. sonra son kısmını keser ve hapur hupur yerken mutluluk gözyaşları dökersin. ben de öle diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Laorx said: challenge accepted http://www.seyir.org/videoresim/img-vecihi-seviyorum-veriyormusun311.jpg hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 tuzlu kahve yi sonuna kadar içmek şart mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bi sıkıntı olursa kaşların arasından vurmakta şart olm.. gelenek görenek töre!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 welcome to the brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 dasaaa said: bi sıkıntı olursa kaşların arasından vurmakta şart olm.. gelenek görenek töre!!!! Rica etsemde baska topiklerde yapsan cool lugunu? Burda mutlu animizi paylasmisiz insanlar iyi temennilerde bulunmus filan..ben sana aciyim bi topik sen ugras orda marjinal olmaya filan he? Olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 dreagloth said: welcome to the brotherhood Ogrencek cok sey var :) sagolasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 temam yaw. jerk gibi davranmayacağım, üzgünüm editi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Tamam devam.. Sagolsun herkes iyi dilekleri icin..darisi olmayanlarin basina,allah herkese mutlu olucagi insani nasip etsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Allah mesut etsin hacı. Ömürlük olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 benim tanıdığım dasaa geri adım atmaz !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Erdemli insan hata gordugu seyden vazgecmesini bilir..hata yapti demiyorum kendi hata olarak gordugu seyden diyorum yanlis anlasilmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 benim tanıdığım dasaa hata yapmaz !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 abi o değil de tuzlu kahve diyosunuz, ben kahveyi sevmiyorum ki lan?! çamur gibi sdgdfg. belki tuzlusunu severim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ahahaha !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 sıcak çikolata iste ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Hahahah :) tuzlu kahve en kotu sey abi ama adet yerini bulsun diye yapilmis bisey bi espiri filan insanlar guluyolar ufak seylerle mutlu oluyorlar filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 istemiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 GG. şaka bir yana tebrik ederim.8 sene birlikteliğin üstüne siz zaten zaman aşımından karı koca olmuşsunuzdur gerçi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar