demonizer Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Selamlar, Oyuna tekrar başladım ve karakterim Burning Legion serverındaydı ama bu server çok değişmiş, polonyalılar basmış burayı, doğru düzgün ingilizce konuşulan bir guild bulamadım, general trade vs.. her yerde polonyaca konuşuluyor. hangi guilda sorsam polonyalı çıktı hepsi. bu yüzden sizden tek ülke vatandaşlarının istilasına uğramamış bir server istiyorum. general ve trade mesajlarını ingilizce görmek istiyorum. oraya migrate edeceğim. sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Alliance mı yoksa Horde mu karakterin. Biz araştırma yapıp migrate ettik karakterleri. Trollbane iyi server Alliance için. Horde sayısının azınlıkta kaldığı az realmden biri. Ondan önce de Frostmanedeydik ama orası populasyon olarak fazla sıkıntı yaratıyodu. Çok fazla kişi vardı. Yine de şu an için en iyi 2 seçenek bunlar olabilir. Frostmane horde/ally... Trollbane Ally için güzel realmler diyebilirim. Bencesiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 kurwa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 zenedar iyi bir server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Frostmane ni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Alliance için; Ravencrest iyi bir seçim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Marv Ravencrash çok sorunlu bir realm idi :) Hala Crash ismini hak ediyor mu bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Aslına bakarsan ben de yeni Ravencrest li sayılırım. 3 haftadır falan bu serverdayım, namını duymuştum fakat serverda hiç bir probleme rastlamadım. MS 150 oluyor genel de (world), çok nadir 300 gördüğüm oluyor. Server pop. yüksek, kalabalık bir realm. BG sırası beklenmiyor, BG ları genel de Ally kısmısı kazanıyor. AH piyasası gayet iyi. ben memnunum açıkcası. ama dediğim gibi crash, mrash hak getire. ben problem yaşamadım, birlikte oynadığımız arkadaş grubumuzdan da yaşayan yok. o bahsettiğin durum eskiden oluyordur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar