MaDOnos Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Goldprospector ebayda listelenen altınla ilgili açık arttırmaları, gerçek zamanlı altın fiyatıyla karşılaştırıp sizin belirlediğiniz orana göre size bildiren bir program. Program gerçek(kaplama olmayan) ve ıskartaya çıkmış (işçilik olmayan) altınları içeren açık arttırmaları bulmak için gerekli keywordlerle birlikte geliyor. Siz kendi isteğiniz doğrultusunda bunları değiştirebiliyorsunuz. Programa bir yüzde veriyorsunuz ve program bu yüzde ile şu anki altın değerini hesaplayarak bunun altındaki açık arttırmaları bulup, sizin belirlediğiniz uyarı zamanında bildiriyor. Program aracılığıyla açık arttırmaya direk olarak teklif verebiliyorsunuz. Ayrıca "Auto Bid" seçeniğiyle son saniyelerde de teklifinizi verebiliyorsunuz. Program şu an sadece ABD ebay sitesinde çalışıyor. Eğer diğer sitelerden açık arttırmalar uluslarası seçilerek ilana verildiyse bunlarıda kapsıyor. Eğer Amerika'da yaşıyorsanız ve ebayı kullanıyorsanız kullanmanızda fayda var. Çünkü Abd dışı gümrük ve vergi nasıl işliyor bilmiyorum. Bu programı ben geliştirdim. Sıfırdan ben yazmadım ama bir çok bugı düzelterek ve yeni özellikler ekleyerek geliştirdim. Fikir 60 yaşlarında olmasına rağmen bu tür işler konusunda şaşılacak şeyler yapan bir Kanada'lıya ait. Her şey istediğimiz gibi giderse, amacımız gümüş başta olmak üzere diğer değerli madenleri ve tüm ebay sitelerinide kapsayacak yeni bir program yapmak. Gelelim asıl meseleye bunun burda ne işi var ? Reklam yapmak için desem hemen bir düşünelim program ABD yada ona yakın olan Kanada gibi ülkeler için kullanılabilir ABD ve Kanada'da yaşayan ve paticik kullancısı olan kişi sayısı kaç 5 10 ? :) Birde bunların arasında ebay kullanan 1 2 ? :) Bir şeyler yaptım ve bunu sizinle paylaşmak istedim tek amacım bu. İlgilenenler için link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar