monarchy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 merhaba arkadaslar benim compaq bi makinem var ve ne yazıkki hdd sine bişey oldu dosya sisteminde bi sorun oldugunu sanıyorum nasıl düzelte bilirim kendi restore cd si bile orjinal yazılımını yükleyemiyo su an içinde xp var ve yüklendigi gibi duruyo biraz program yükliyip driverlar falan kapatım acılınca bilgisayar acılmıyor nasıl yapa bilirim onerdiginiz komutlar veya programlar varsa sevinirim şimdiden sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Markalı makine almışsan büyük ihtimalle beraberinde bir resque disc vermişlerdir onu dene bence önce. Çözmezse ben olsam formatlamadan üzerine tekrar xp kurardım - böylece yüklediğim programları v.s. tekrar yüklemekten kurtulurdum. Bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 adamlarin musteri temsilcileri vardir heralde. yoksa marka almanin ne anlami kalir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar