Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 google harbi koymaz...amerikan borsasina acildilar 2 hafta once 85 ten actilar simdi 100 kusurlerde...
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 e ama google'ın google'lığı kalmadı. Şirketin bilmem kaçı kimlerin elinde! (ulan ne dedim ben?)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel 10 Milyon Dolar verseler Doom3'ü oynamam. Kötü olduğundan değil ... KORKUYORUM ULAN ÜHÜH!
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Arkadaşım gereken cvp ı vermiş :D Gerisi sana kalmış *Şahsi düşüncem Bu forma bir daha girmezdim * [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 08 Eylül 2004 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Michelangelo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mydoom virüsü diip gecme tanı :)[signature][hline]WwW.WeBaLeMi.Tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ MSN = [email protected] Icq = 951 855
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 hackeleyen helal olsun[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi....
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 sharkycim kisisel deneyimimi soyliyim sanada sasir olay b.ktan bir stack olayi degil cok guclu bir saldiri geldimi dagiti(router) dagiliyor oda ondan sonraki routeri dagitiyor taaki o makineye yada o ip degisesiye kadar.
sharky Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Abi hangi hosting firması veya networkü 1000-2000 tane linux cluster kullanıyor allaşkına ? Eğer adamlar bir şeyi exploit etmeden - ki hiç sanmıyorum ettiklerini - direk paket saldırısı yapmışlarsa, 2000 linux 'u - ki google da daha fazladır eminim - nereye yıkıyorsun abi ? Google 'ın günlük normal trafiği senin routerlarını gelse bile ayakta duramaz pek onlar. :) Hatta çoğu yer duramaz.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Öne çıkan mesajlar