Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 google harbi koymaz...amerikan borsasina acildilar 2 hafta once 85 ten actilar simdi 100 kusurlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 e ama google'ın google'lığı kalmadı. Şirketin bilmem kaçı kimlerin elinde! (ulan ne dedim ben?)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel 10 Milyon Dolar verseler Doom3'ü oynamam. Kötü olduğundan değil ... KORKUYORUM ULAN ÜHÜH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Arkadaşım gereken cvp ı vermiş :D Gerisi sana kalmış *Şahsi düşüncem Bu forma bir daha girmezdim * [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 08 Eylül 2004 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Michelangelo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mydoom virüsü diip gecme tanı :)[signature][hline]WwW.WeBaLeMi.Tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ MSN = [email protected] Icq = 951 855 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 hackeleyen helal olsun[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 sharkycim kisisel deneyimimi soyliyim sanada sasir olay b.ktan bir stack olayi degil cok guclu bir saldiri geldimi dagiti(router) dagiliyor oda ondan sonraki routeri dagitiyor taaki o makineye yada o ip degisesiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Abi hangi hosting firması veya networkü 1000-2000 tane linux cluster kullanıyor allaşkına ? Eğer adamlar bir şeyi exploit etmeden - ki hiç sanmıyorum ettiklerini - direk paket saldırısı yapmışlarsa, 2000 linux 'u - ki google da daha fazladır eminim - nereye yıkıyorsun abi ? Google 'ın günlük normal trafiği senin routerlarını gelse bile ayakta duramaz pek onlar. :) Hatta çoğu yer duramaz.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar