MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Şu an çok değişik ve güzel bir film oynuyo. Şu an anlamaya çalııyorum, fakat güzel filme benziyor..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 anca okudum. acaba bu omu. yani ilginç geldi bu film. o olmasa bile. fantastik galiba?[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 su anda oynayan film Evil Dead 3 : Army Of Darkness yada shadow'du iki uc satir altta topici var bi cnbce.com'a girip adina bakin bre[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 aa bunu biliyorum. arkadaşımda dvdsini görmştüm. fantastik komedi demişti. ölülerle savaşıyorlar dimi. izlemek istiyordum zaten saol.[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ya Aa fılm oynuo ne guzel dıye afadersınız ama mal gibi topic acmayın bı adını ogrenın sora bı arattırın bakalım açılmışmı. Sinirleniyo tabi ister istemez insan Hele 2-3 satır altta aynı topic varsa... http://forum.paticik.com/view.php?id=88048[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 iyi de adam filmin ortasından seyretmeye baslamıs basını kacırmıs bu yuzden adınıda bilmiyor. zaten film devam etmekte oldugu icin nettende arastırcak zaman bulamamıs olabilir. senin benim iyiligim icin yazmıs foruma.[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Arkadasım foruma bı baslık acıyosa bence o filmin adını ogrenmesı gerekır. Ogrenmeden lap dıye aha fılm var dıye acarsa ıste boyle olur. 2-3 altında o fılmın topıcının bıle oldugunun farkına varamaz. Ee naapsaydı diye degıl bıraz arastırmalıydı dıye yorum yapsaydın hoş olurdu[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar