BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Az önce Cnbc-e'de bitti. İzleme imkanı buldum. İnanılmaz degısık bı film. Ne türe girdigini pek çıkaramadım ama hem bazı yerler inanılmaz komik ve güldürüyor hemde ciddi korku atmosferide yatarılmaya çalışılmış. 21. yy'dan 15.yy'a Düşen bi adamın öyküsü. Ben begendigimi soylıyebılırım. Raimi Biraderlerin çektigi filmdir ayrıca. Sam Raimiyi Evil Dead'den hatırlayınız. İzleyenler görüşlerini yazsınlar tartışaşım.[signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 08 Eylül 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 http://maddox.xmission.com/aod.html ehu.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ben de 2 sene önce mi ne izlemiştim cd ye kaydetmiştim hatta çok abidik gubidik ama izlenmesi zaman kaybı olmayan eğlendirik birşey.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 3 Seriden oluşan filmlerin sonuncusuymuş aslında Army of Darkness. İlk film Evil Dead imiş bu tanıdık olması lazım. Ilk fılm tamamen bı korku fılmı nıtelıgınde imiş fakat bu film saçma gibi gelsede Evil Deadi izleyenler için yinede Oldukça eglencelıydı bence.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Army Of Darkness ozellıkle Necronomicon adlı kıtapı almak zorunda olan kahramanımızın kıtapı alırken soyelecegı sozlerın 3.sunu unutması ve bunun uzerıne soyle demesi beni yerden yere vurmustur yarmıştır. Klaatu Verata ÖhüÖhü(Öksürür)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 sonu da çok güzeldir hehe[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 SPOILER ! ! ! Filmin sonunda, Kendi çağına dönmek için hazırlanan ixirden 6 damla alır bununla birlikte 600 yıl uyuması gereklidir ama uyandıgında Dunya karman çorman halde görür ve - Kahretsin! Fazla uyumuşum. Der. [signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 08 Eylül 2004 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 evil dead serinin sonuncusuna tam zit sekilde feci tirsinctir heh yada 4 sene once ole gelmisti gece abim ben ve arkadas izleyince evil dead 2 de ash gecmise atilir ve 3. film tamamen komedidir nerdeyse korku ile alakasi kalmami$tir[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konu ile alakası soyle: Evil Dead ve Evil Dead 2'de gosterdıgı ve savundugu butun herseyle celıserek dalga gecerek komedi içerikli bi film yapmak istemeleri Raimi biladerlerin.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Çok güzel film koptum ikide bir...[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 iskeletler bayağa geyikti.biz de ölünce öyle mi olacaz acaba ? :D[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. -Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bu gecede vardı[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 valla komedi olarak izlerseniz katlanılabilir ama adamların ne amaçla yaptığını kestirmek cidden güç adamlar çok amaçlarını gizlemek konusunda çok başarılı olmuşlar heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 eglenionmu eglenion :P salla siniflandirmayi.. hehe iskeletlerin liderleri filan komikti bayaa :) iskeletlerin arasinda dialoglarda vardı ufak ufak sanirim tabi son sahnede süfer[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Ardeth, 08 Eylül 2004 04:13 tarihinde demiş ki: valla komedi olarak izlerseniz katlanılabilir ama adamların ne amaçla yaptığını kestirmek cidden güç adamlar çok amaçlarını gizlemek konusunda çok başarılı olmuşlar heh Evil Dead 1 korku filmi olarak yapılmıştı gerçekten de korkunçtur yani zamanın filmine göre =). Evil Dead 2'de olay hafiften cıvımıştır hala korku etkeni az buz olsa da (ani fırlamalar hede hödö) daha çok komediye sarmıştır iş. Evil Dead 3: Army of darkness ise direk geyik amaçlı yapılmış bir filmdir.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ben de Evil Dead'in devamı falan mı acep diye izledim. Pek de güzel değildi.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Evil Deadin korku türüne yönelik devamımı acaba bu diye izlerseniz tabiki saçma gelir. Raimi biraderler yaptıkları ılk 2 fılmle dagla gecmıslerdır. Geyik bi film yapmıslardır.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bir duke nuke'em havasi var o filmde eheh . gayet guzel bir film . izlemeyenler kesin izlesin .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bu Army Of Darkness serinin sonuncusu mu?Yoksa bundan sonrası da var mı?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: BlaCk_DmC, 08 Eylül 2004 00:09 tarihinde demiş ki: 3 Seriden oluşan filmlerin sonuncusuymuş aslında Army of Darkness. Dikkatli okuyalım; 1. Film Evil Dead 2. Film Evil Dead 2 3. Film Army of darkness.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 De bizim elemana ne olacak şimdi? Öyle abuk sabuk bir geleceğe gitti. Hemen devamının çekilmesini talep ediyorum![signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Nothing like a 25-centuries-lasting nap! LOL![signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bu arada Raimi biraderler kim ben anlamadım .. tek Raimi tanıyorum o da Sam Raimi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Sam Raimi işte Evil Deadi falan çeken Öbür raimide kardeşi :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar