SoulCube Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Evet yanlış duymadınız. bilgisayarı bozmam gerekiyor. yani çalışmaz duruma getireceğim ama en kolay nasıl olur onu bulamıyorum. yazılımsal olarak değil de donanımsal olarak bozmak istiyorum. açılmayacak bilgisayar yani. hangi parçaya ne yaparsam (ve belli etmeyecek şekilde tabi) en kolay şekilde bozmuş olurum ? şaka değil beyler ama önemli bir mesele bu. gerçekten ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hdd nin guc kablosunu cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hdd + magnet DEV MAGNET @kharon: ah be abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 evet hdd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 işlemcinin fanını çıkar yansın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 abi kabloyu cıkararak değil ya. içini acıp geri takar düzeltir yani. daha orjinal bişey lazım. permanent olacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 fanı cıkarınca da fan nereye gitti lan der. belli olmayacak diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yahu çıkar yansın sonra geri tak. aa noldu buna şimdi ayağı çekersin? yada anakartı kasaya yapışık monte et kısadevre çeksin dicem o da gün gibi ortada yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ramleri çıkar Bilgisayarı aç bir bozuk parayı ram bloklarında ileri geri sürtmek suretiyle dolaştır. sonra ramleri geri tak. Suça teşvik,yardım ve yataklıktan hapse girmem işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 fikir iyi ama uygulamanın kısa sürede olması gerekiyor. yani tekrar takıp düzgün gösterene kadar zaten adam yandıgında otomatik acıp bakacaktır. e ben ne ara takıcam o fanı :) şöyle 10-20 dk da yapılabilecek bişeyler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 iblameadmins said: ramleri çıkar Bilgisayarı aç bir bozuk parayı ram bloklarında ileri geri sürtmek suretiyle dolaştır. sonra ramleri geri tak. bak bu güzel fikir, olabilir aslında. başka var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ne kadar masrafi gozden cikariyorsun? ben boyle lisesi genc, kiz arkadas, yetersiz arkadasa falan "aa bu bilgisayar bozulmus" tarzinda bi sakaymiscasina yaklastim. yoksa brutal cozumler var tabi. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 al bi kablo, 2 ucunu anakarttaki random entegreleri kısadevre etmek suretiyle boz. yada direk işlemciye giriş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yok kharon şaka değil ciddi ciddi bir olay bu. şaka yapmıyorum kimseye. bozulması gerekiyor bilgisayarın. detayları veremiyorum özel durumlar biraz kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bu akşam kapılarınızı iyi kilitleyin camlarınızı sıkı kapatın bed intruder'ın pc delisi versiyonu geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 psu yu aç içinden bi kaç diotu sök al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 anakarta 220 volt ver, kısa devre yapmış dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 15 dk da yapılır mı o fistan. plan program lazım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hdd içindeki bilgiler mi bilgisayar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 abi söylenen şeyleri adam gibi bir bilgisayarcı gördüğünde böyle yapılmış diyip işin ucunu sana vardırabilir.. sen benim dediğimi yap temiz iş çıkıcak,ram bloklarının onarımı da imkansıza yakın olduğu için direk anakart değişimi gg-wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ya anakartın üzerindeki bıdılarla oyna yamult bozulunca geri düzelt. sonra temassızlık oluo alla alla noli la ayağı yaparsın? çok donanımdan anlamam ben bildiğim kadarıyla tahmin yürütüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hdd kalsın sorun değil. bilgisayar calısmasın. ekran kartı ram anakart işlemci psu vs. bunlar gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 anakarta yankeskiyle direk giriş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 DURUN ZARAR VERMELİ KONU VAR bios'u flashla, sil, all gone, anakartı eline alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 baba delil oluyor kesersem o zaman bariz. farkedilmeyecek bişey lazım yani en aza indirmek lazım onu. voltaj işi de iyi de onu nasıl yapıcam ki mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar