Odune Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 http://www.eidosinteractive.com/e3webAlpha/ burada yeni oyunları görebilirsiniz benim asıl beklediğim zaten legacy of kain, commandos ve tombraider idi bakalım nasıl bölümlerle karşımıza çıkacak acaip kan içesim var. hehehehe[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Commandos 3D olunca delikanlılığı bozdu biraz[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Zaten Commandos 1 ve expansion'ını gibisi yoktu bence[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Evet biraz commandos 3ün o yönden zaafı var ama çok abartmamışlar bence[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 yeni tomb raider gelcek gigada resimleri vardı süper ehe lara croft yönetir..[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 walla soulreaveri bekliyorum ben. çok kıl bi yerde kestiler öncekini. deus ex ise epey bekleyecek gibi. daha trailerı bile yok sitede.[hline]Endure. In enduring, grow strong...
hella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Eed deus ex 2 den bende çok şey bekliyorum. Deus Ex bile çok hoştu yani :P ne diyorum ya eheh
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Comandos baydi artik ya[hline]Hayat ne boşvericek kadar kısa, Ne de önemseyecek kadar uzundur...
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Bence de commandos un suyu çıktı. Thief 3 eidos üzerinden mi çıkacak haberi olan var mı?
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ben thief diyorum üstünede konuşmuyorum :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Öne çıkan mesajlar