spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 shadow clienti yükledim. ama galiba firewall um yüzünden dl m çok az. en fazla 8 - 9 la dl ediyorum. programdaki top da hep sarı. zoom 4x modem kullanıyorum. landan bağlı pc e. port açmam gerekiyor galiba. bi kaç şey okudum ama anlamadım yardım ederseniz sevinirim. daha doğrusu bana shadow clientin portları lazım. yani bittornadonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 1.Yöntem Advanced'dan DMZ Configuration gir DMZ'yi Enable yap DMZ HOST IP kısmına 10.0.0.3 yaz Bağlantı bölümüne git Modemlen bilgisayarına bağlı olan bağlantıyı bul Özelliklerine gir IP Protocol (TCP/IP) Gir IP Adress kısmına 10.0.0.3 Subnet Mask 255.255.255.0 Defult Gateway 10.0.0.2 Use The following DNS server adressi clickle DNSlerede 1.ye 212.156.4.4 2.ye 212.156.4.20 Yanlız Web consolda confirm dedikten sonra kesin bir 7-8 dk bekle yoksa işlem görmüyor. 1. yöntemde adslnin firewallunu tamamen devreden çıkardık 2.Yöntem Web Console>Advenced Setup>Virtual Server a giriyoruz Public Port ve Start Public Port End 2sinede Torent hangi portları kullanıyorsa onları yazıyoruz Host ipye bizim connection kısmında atadıgımız ipyi yazıyoruz save ve confirm yapıyoruz ve port açılıyor 3.Yöntem Benim en çok önerdiğim ve diğer 2yöntemde yaşanan bazı p2p programları sorununu aşan yöntem ve diğerlerine göre oldukça basit ilk olarka ip ve subnet kısmına yazdıgımız bütün yazıları siliyoruz sadece DNS bölümünde aşağıdakiler kalıyor. Use The following DNS server adressi clickle DNSlerede 1.ye 212.156.4.4 2.ye 212.156.4.20 Web Console>Advenced Setup>Misc Conf. girip ordan PPP Half Bridge enable yapıyoruz ve save edit confirmliyoruz.Kendisi her baglandıgımızda ipmizi destek alıp başka ipden bağlanıp p2p programlarındaki NAT sorununu aşmamızı sağlıyacak.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 anlamadığım şey 2 ci yöntemdeki portları nerden öğrenebileceğim. port açmayı biliyorum sadece nerden öğrenebileceğimi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 6881 olması lazım torentinki[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar